Libnet.ro
UNICEF

20:00

Suceava: Ancheta la Spitalul Judetean, dupa ce o pacienta a murit pentru ca nu ar fi primit ingrijiri corespunzatoare (VIDEO)

B1 B1,
Suceava: Ancheta la Spitalul Judetean, dupa ce o pacienta a murit pentru ca nu ar fi primit ingrijiri corespunzatoare (VIDEO)

O noua ancheta zguduie sistemul medical! De data aceasta, sunt cercetati medicii de la Spitalul Judetean din Suceava, dupa ce o femeie ranita usor intr-un accident rutier a decedat, informeaza B1 TV. continuă pe B1

La Spitalul Judetean de Urgenta Neamt gandacii dorm in pat cu copiii

Imagini cumplite la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt. Parintii se plang ca in toate saloanele de la pediatrie e plin de gandaci, noteaza Digi24. Sunt gandaci pe pereti, in.

Marsul pentru Viata din fata Casei de Cultura si pana la Spitalul Judetean Suceava

Marsul pentru Viata are in prim plan interzicerea avorturilor. Evenimentul este autorizat sa se desfasoare pentru doua ore.

Dupa esecul proiectului pentru sanatate, republicanii se concentreaza pe reforma fiscala

Dupa ce nu au reusit sa inlocuiasca legea Obamacare, republicanii din Congresul american s-au orientat rapid, vineri, catre urmatoarea prioritate a presedintelui Donald Trump, reformarea sistemului fiscal, dar planul lor a divizat deja comunitatea de afaceri, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )