Libnet.ro
UNICEF

23:31

Suceava: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce un autoturism a lovit o caruta

B1 B1,
Suceava: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce un autoturism a lovit o caruta

O persoana si-a pierdut viata si alte doua au fost ranite, vineri, pe DN 17, in comuna Paltinoasa, judetul Suceava, dupa ce o masina a lovit o caruta incarcata cu lemne, relateaza Mediafax. continuă pe B1

Suceava: Un mort si doi raniti, dupa ce o masina a intrat intr-o caruta.

O persoana a murit, iar alte doua sunt ranite, dupa ce o masina a lovit o caruta incarcata cu lemne, in localitatea suceveana Paltinoasa, relateaza Mediafax. Soferul unei masini care circula, vineri seara, pe DN 17, in comuna Paltinoasa, a intrat in depasire, autoturismul lovind o caruta incarcata cu lemne, care venea din partea opusa. Ulterior, autoturismul a fost proiectat intr-un sant, a explicat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu. In urma impactului, soferul .

Targu Mures: 12 persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier

Douasprezece persoane, printre care si un copil au fost ranite, joi seara, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism, relateaza Mediafax. in urma impactului, autobuzul a fost.

Vaslui: Trei persoane care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sf. Parascheva au fost ranite intr-un accident

Trei persoane din Galati au fost ranite, vineri, intr-un accident ce a avut loc la iesirea din municipiul Vaslui, in timp ce se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, relateaza Mediafax.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident pe DN 1B, in Prahova

Trei persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs pe DN 1 B, la Bucov. in impact au fost implicate trei masini.

Cluj: Un barbat a murit, iar altul a fost ranit dupa ce s-au electrocutat un timpul unor lucrari

Un barbat a murit, iar altul a fost grav ranit, miercuri, dupa ce s-au electrocutat in timp ce lucrau cu o macara la parapetii de pe drumul dintre Cluj-Napoca si Turda. Potrivit Mediafax, utilajul in care se.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )