Libnet.ro
UNICEF

14:30

Suceava: Primar, sub control judiciar intr-un dosar de trafic de tigari

România Liberă România Liberă,
Suceava: Primar, sub control judiciar intr-un dosar de trafic de tigari

Primarul comunei sucevene Ulma, Petru Marocico, retinut de DIICOT Suceava in urma celor 70 de perchezitii facute in dosarul de trafic de tigari cu prejudiciu de 3,5 milioane de euro, este cercetat sub control judiciar, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Seful CJ Prahova Mircea Cosma, pus sub control judiciar, va PARASI tara cinci zile

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, pus sub control judiciar intr-un dosar instrumentat de DNA si aflat in imposibilitatea de a-si exercita functia pe perioada acestei masuri, va pleca in.

Theodor Berna, cercetat sub control judiciar

Omul de afaceri Theodor Berna, aflat in arest la domiciliu din decembrie 2014 intr-un dosar in care este trimis in judecata pentru evaziune fiscala, a fost plasat sub control judiciar de catre judecatorii Curtii de Apel Ploiesti.

Omul de afaceri Remus Truica ramane sub control judiciar

Remus Truica ramane sub control judiciar. Instanta i-a respins recursul la masura preventiva impusa de procurorii DIICOT in dosarul creditelor ilegale de la BRD. Omul de afaceri e acuzat ca a adus bancii un.

Razvan Dinca, directorul suspendat al Operei Nationale, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in declaratii

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri ca directorul suspendat al Operei Nationale, Ioan Razvan Dinca, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in.

Directorul suspendat al Operei Nationale, sub control judiciar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Ioan Razvan Dinca, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in declaratii, in urma unei decizii definitive a Tribunalului Bucuresti.

Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, sub control judiciar

Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani, va fi scos din arestul la domiciliu si pus in libertate sub control judiciar, decizia instantei fiind definitiva.

Directorul suspendat al Operei Nationale, cercetat sub control judiciar. Decizia este definitiva

Ioan Razvan Dinca, directorul suspendat al Operei Nationale, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in declaratii. Decizia data miercuri de Tribunalul Bucuresti este definitiva.

Afaceristul Remus Truica a ramas sub control judiciar in dosarul creditelor cu acte false de la BRD

Omul de afaceri Remus Truica va fi cercetat in continuare sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca ar fi obtinut ilegal de la banca credite in valoare de 35 de milioane de euro pe care nu le-a rambursat. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins contestatia acestuia impotriva masurii impusa de procurorii DIICOT.

Mircea Cosma, lasat sa plece 5 zile in R. Moldova de procurorii DNA

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, pus sub control judiciar intr-un dosar instrumentat de DNA si aflat in imposibilitatea de a-si exercita functia pe perioada acestei masuri, va pleca in Republica Moldova, pentru cinci zile, el.

Trei barbati, cercetati dupa ce au batut un tanar care era martor intr-un dosar de furt

Trei barbati sunt cercetati de politistii din Suceava pentru lovire, distrugere si violare de domiciliu, dupa ce au spart geamurile unei locuinte din comuna Serbauti, au intrat in casa si l-au batut pe un tanar, nemultumiti ca acesta este martor intr-un dosar de furt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )