Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sugestie a CEO-ului Turkish Airlines: Pilotii sa se casatoreasca pentru a evita tragedii ca Germanwings

B1 B1,
Sugestie a CEO-ului Turkish Airlines: Pilotii sa se casatoreasca pentru a evita tragedii ca Germanwings

Propunere iesita din comun din partea CEO-ului Turkish Airlines. Temel Kotil sugereaza ca pilotii ar trebui sa se casatoreasca pentru a nu ajunge sa sufere de o depresie atat de grava Andreas Lubitz,. continuă pe B1

Seful Turkish Airlines: Pilotii sa se casatoreasca pentru a evita tragedii de genul Germanwings

Managerul companiei Turkish Airlines, Temel Kotil, a facut o sugestie neobisnuita pentru ca piloti ca Andreas Lubitz, de la Germanwings, sa nu ajunga sa sufere de o depresie atat de grava, si anume ca acestia sa se casatoreasca, relateaza ziarul Hurriyet in pagina electronica.

Un avion al Turkish Airlines a revenit la Istanbul dupa o amenintare cu bomba

Un avion al companiei Turkish Airlines, care decolase din Istanbul si avea ca destinatie orasul elvetian Basel, a fost intors din drum dupa o amenintare cu bomba, a anuntat o purtatoare de cuvant a companiei.

Un avion Turkish Airlines care decolase spre Elvetia s-a intors la Istanbul dupa o alerta cu bomba

Un avion al companiei Turkish Airlines, care efectua vineri o cursa de la Istanbul Turcia) catre Basel Elvetia), s-a intors din drum in timp ce se afla in spatiul aerian al Bulgariei, din cauza unei amenintari cu bomba, relateaza Hurriyet in editia.

O alta alerta cu BOMBA la bordul unui avion Turkish Airlines care zbura spre Elvetia

Un avion al companiei Turkish Airlines, care efectua, vineri, o cursa de la Istanbul spre Elvetia, s-a intors din drum in timp ce se afla in spatiul aerian al Bulgariei, din cauza unei amenintari cu bomba, relateaza Hurriyet, conform Mediafax.

Un avion al companiei Turkish Airlines, intors din drum dupa o amenintare cu bomba

Un avion al companiei Turkish Airlines, care avea la bord 151 de pasageri, a fost intors din drum vineri, dupa o amenintare cu bomba, a anuntat o purtatoare de cuvant a companiei turce, citata de Reuters.

Un avion al Turkish Airlines cu destinatia Basel a revenit la Istanbul

Un avion al companiei Turkish Airlines, care decolase din Istanbul si avea ca destinatie orasul elvetian Basel, a fost intors din drum dupa o amenintare cu bomba, a anuntat o purtatoare de cuvant a companiei, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )