Libnet.ro
UNICEF

06:00

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati. Prognosticul medicilor este rezervat

Adevărul Adevărul,
Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati. Prognosticul medicilor este rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare, prognosticul in ambele cazuri fiind rezervat, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii spitalului. continuă pe Adevărul

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati, insa au arsuri grave. Prognosticul ramane rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare, prognosticul in ambele cazuri fiind rezervat, au declarat reprezentantii spitalului. Ambii au arsuri pe mai bine de 40% din suprafata corpului, unul dintre ei fiind afectat mai puternic, au anuntat medicii.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati. Unul dintre ei va fi supus si unui transplant de piele

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare, prognosticul in ambele cazuri fiind rezervat, au declarat reprezentantii spitalului. Ambii au arsuri pe 40% din suprafata corpului, insa unul dintre ei este in stare mai grava si va fi supus luni unui transplant de piele, sustin medicii.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati. Prognosticul medicilor, rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare,.

Supravietuitorii din elicopterul militar prabusit au fost operati; prognosticul medicilor, rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala.

Supravietuitorii accidentului de elicopter din judetul Sibiu au fost operati. Prognosticul medicilor este rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, insa sirul interventiilor va continua in zilele urmatoare, prognosticul in ambele cazuri fiind rezervat, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii spitalului.

Supravietuitorii accidentului aviatic din judetul Sibiu au fost operati. Prognosticul medicilor este rezervat

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, informeaza Mediafax. Interventii chirurgicale in cazul lor vor.

Supravietuitorii accidentului aviatic din judetul Sibiu au fost operati. Prognosticul medicilor este rezervat (VIDEO)

Cei doi supravietuitori din elicopterul prabusit vineri in judetul Sibiu au fost operati sambata noaptea la Spitalul de Arsi din Capitala, informeaza Mediafax. Interventii chirurgicale in cazul lor vor.

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, se intalneste cu salvatorii care au ajuns ieri in locul in care s-a prabusit elicopterul militar

Ministrul Apararii, MirceaDusa, se intalneste in cateva minute cu cei care au ajuns primii in locul in care s-a prabusit, ieri, elicopterul militar in care se aflau zece persoane.

Elicopter militar prabusit la Medias

Un elicopter s-a prabusit in aceasta dimineata langa municipiul Medias, in nordul judetului Sibiu, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Traseele montane din Masivul Bucegi au fost inchise

Traseele montane de abrupt si de creasta din Masivul Bucegi au fost declarate inchise, in conditiile in care acestea sunt acoperite cu un strat de zapada, informeaza Agerpres. Seful Serviciului Salvamont.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )