Libnet.ro
UNICEF

22:00

Surse: Atacatorul din Paris avea interdictie sa intre in Romania timp de cinci ani

România Liberă România Liberă,
Surse: Atacatorul din Paris avea interdictie sa intre in Romania timp de cinci ani

Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea o interdictie de cinci ani pe teritoriul Romaniei, inca din anul 2011, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. continuă pe România Liberă

Barbatul care a atacat o sectie de politie din Paris a trecut prin Romania

Barbatul impuscat mortal de fortele de ordine joi dimineata, in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania, inainte de a ajunge in.

Surse: Adeptul gruparii SI, impuscat in fata comisariatului de politie din Paris, a fost identificat

Barbatul impuscat mortal, joi, in fata unui comisariat de politie din Paris, dupa ce a incercat sa atace sediul fortelor de ordine, ar fi fost identificat de persoane din anturajul sau, care sustin ca e tunisian si ca il cheama Tarek Belgacem, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Islamistul impuscat mortal la Paris ceruse azil in Romania, dar a fost expulzat

Tarek Belgacem, islamistul impuscat mortal in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, ceruse azil in Romania.

Vizita surpriza a presedintelui Hollande la Marea Moschee din Paris

Presedintele francez, Francois Hollande, a efectuat duminica o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris, cu ocazia ceremoniilor din Piata Republicii pentru comemorarea victimelor atentatelor din ianuarie si noiembrie 2015, a anuntat Palatul Elysee, citat de AFP in pagina online.

Vizita-surpriza a presedintelui Frantei la Marea Moschee din Paris

Presedintele francez Francois Hollande a efectuat duminica o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris, in contextul ceremoniilor dedicate memoriei victimelor atentatelor jihadiste din noiembrie si ianuarie in Piata Republicii, relateaza AFP si Info Europe 1, citand Palatul Elysee.

Autoritatile franceze, in alerta. Nu pot identifica autorul atacului din Paris

Identitatea barbatului impuscat joi in fata unui comisariat de politie din arondismentul al XVII-lea din Paris este inca incerta, a indicat vineri procurorul Parisului, Francois Molins, la postul de radio.

Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea interdictie pe teritoriul Romaniei pentru cinci ani

Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea o interdictie de cinci ani pe teritoriul tarii noastre, inca din anul 2011, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Tarik Belgacem a venit in Romania la inceputul lui 2011 si a depus o cerere de azil. In urma interviului si a unei analize de risc, cererea acestuia a fost respinsa. Potrivit Digi24, Belgacem a stat in jur de 6 luni in Romania inainte de a fie expulzat.

Atacatorul de la comisariatul din Paris ar fi trecut prin mai multe tari europene, inclusiv Romania

Individul ucis joi in fata unui comisariat de politie din arondismentul 18 al Parisului - trei gloante din sase trase de doi politisti l-au ranit mortal - ar fi trecut prin mai multe tari ale Uniunii Europene, printre care si Romania, potrivit publicatiei franceze Journal du Dimanche, care citeaza presa germana.

VIDEO Noi dezvaluiri despre islamistul impuscat mortal joi la Paris: Acesta a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania, inainte de a ajunge in Franta

Politia germana a anuntat ca barbatul impuscat mortal de fortele de ordine joi dimineata, in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, a locuit intr-un centru pentru solicitanti de azil din Germania. Pe de alta parte, cotidianul Le Journal du Dimanche scrie ca barbatul a trecut prin Romania, Elvetia, Luxemburg si Germania, inainte de a ajunge in Franta pe 24 decembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )