Libnet.ro
UNICEF

00:08

Vizita surpriza a presedintelui Hollande la Marea Moschee din Paris

România Liberă România Liberă,
Vizita surpriza a presedintelui Hollande la Marea Moschee din Paris

Presedintele francez, Francois Hollande, a efectuat duminica o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris, cu ocazia ceremoniilor din Piata Republicii pentru comemorarea victimelor atentatelor din ianuarie si noiembrie 2015, a anuntat Palatul Elysee, citat de AFP in pagina online. continuă pe România Liberă

Vizita-surpriza a presedintelui Frantei la Marea Moschee din Paris

Presedintele francez Francois Hollande a efectuat duminica o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris, in contextul ceremoniilor dedicate memoriei victimelor atentatelor jihadiste din noiembrie si ianuarie in Piata Republicii, relateaza AFP si Info Europe 1, citand Palatul Elysee.

Francois Hollande a efectuat o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris

Presedintele francez Francois Hollande a efectuat duminica o vizita-surpriza la Marea Moschee din Paris, in contextul ceremoniilor dedicate victimelor atentatelor jihadiste comise in ianuarie si noiembrie 2015 la Paris.

Surse: Adeptul gruparii SI, impuscat in fata comisariatului de politie din Paris, a fost identificat

Barbatul impuscat mortal, joi, in fata unui comisariat de politie din Paris, dupa ce a incercat sa atace sediul fortelor de ordine, ar fi fost identificat de persoane din anturajul sau, care sustin ca e tunisian si ca il cheama Tarek Belgacem, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Autoritatile franceze, in alerta. Nu pot identifica autorul atacului din Paris

Identitatea barbatului impuscat joi in fata unui comisariat de politie din arondismentul al XVII-lea din Paris este inca incerta, a indicat vineri procurorul Parisului, Francois Molins, la postul de radio.

Charlie Hebdo, dupa un an: Un barbat inarmat a incercat sa atace un sediu al politiei din Paris

Un barbat inarmat cu un cutit si o centura exploziva a fost impuscat mortal de fortele de ordine din Paris, dupa ce a incercat sa atace joi un sediu al politiei franceze situat in arondismentul al XVIII-lea, invocand un atac in numele lui Allah,.

Un barbat inarmat cu un cutit a fost ucis in fata unui comisariat de politie din Paris

Un barbat a fost ucis astazi in fata unui comisariat de politie din Paris, au anuntat surse politienesti, citate de AFP.

La un an de la atentatele impotriva Charlie Hebdo, in barbat a fost ucis in timp ce incerca sa patrunda intr-o sectie de politie din Paris

Un barbat a fost ucis joi de politisti in fata unui comisariat din cartierul sensibil Goutte d'Or din Paris, in timp ce incerca sa patrunda in cladire, anunta AFP.

La un an de la atentatele impotriva Charlie Hebdo, un barbat a fost ucis in timp ce incerca sa patrunda intr-o sectie de politie din Paris

Un barbat a fost ucis joi de politisti in fata unui comisariat din cartierul sensibil Goutte d'Or din Paris, in timp ce incerca sa patrunda in cladire, anunta AFP.

Un barbat inarmat cu un cutit a fost ucis in fata unui comisariat de politie din Paris

ACTUALIZARE 17:50 Mesaj de revendicare in numele Statului Islamic, gasit asupra individului impuscat la Paris Un mesaj de revendicare a unui atentat in numele retelei teroriste Stat Islamic a fost gasit asupra individului impuscat mortal de fortele de ordine la Paris, anunta Politia franceza, potrivit ziarului Le Figaro.

Documentar despre atentatele din Paris, difuzat sambata si in Romania

Documentarul Atentatele de la Paris, in culisele puterii/ Attentats: au coeur du pouvoir, despre atacurile care au zguduit Franta in acest an si care a avut premiera luni, la televiziunea France 3, va fi difuzat si in Romania, sambata, de la ora 21. 00, la postul B1 TV, anunta Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )