Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse. Florin Georgescu, una dintre optiunile PSD pentru functia de premier. Ce spune Dgranea

Adevărul Adevărul,
Surse. Florin Georgescu, una dintre optiunile PSD pentru functia de premier. Ce spune Dgranea

Prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ar fi optiunea PSD pentru functia de premier, au declarat pentru News. ro surse oficiale, care au precizat ca acesta ar lua in calcul propunerea. Liderul PSD, Liviu Drganea, nici n-a confirmat, nici n-a infirmat. Potrivit hotnews. ro, Liviu Dragnea i-a propus, luni seara, lui Florin Georgescu functia de premier, insa acesta a refuzat. continuă pe Adevărul

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, optiune pentru premier

Prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu este optiunea PSD pentru functia de premier, au declarat pentru News. ro surse oficiale, care au precizat ca acesta ia in calcul propunerea.

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, ar putea fi propus ca premier

Prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ar fi optiunea PSD pentru functia de premier.

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Ciolos: Datorita viziunii lui Constantin Stroe, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante in urma decesului lui Constantin Stroe, fost director al uzinei Dacia si aminteste ca atunci cand fabrica de automobile trecea prin momente grele, el a luptat pentru privatizarea acesteia pentru ca a crezut in viitorul automobilului romanesc. Datorita viziunii sale, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei, spune Dacian Ciolos.

Campania de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare, coordonata de doi israelieni: Cine sunt strategii care i-au ajutat pe social-democrati sa castige alegerile

Doi strategi israelieni au coordonat campania de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Este vorba despre Moshe Klughaft si Sefi Shaked care au gadit o campanie agresiva si creativa ca.

Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

Un conac generos detinut de Mohamed Hadid, dezvoltatorul american cunoscut pentru construirea de hoteluri de lux si vile, a intrat pe piata pentru 85 de milioane de dolari. Proprietatea, numita 'Le.

Liviu Dragnea spune ca va anunta miercuri propunerea PSD pentru functia de premier: Nu am de gand sa pornesc niciun razboi politic

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va anunta miercuri, dupa consultari in partid si cu aliatii de la ALDE, numele premierului pe care il propune PSD, informeaza News. ro. De asemenea,.

Campania PSD pentru parlamentare a fost condusa de israelieni platiti cu sute de mii de euro, in ciuda mesajului electoral anti-straini

Sloganul Partidului Social Democrat in campania pentru alegerile parlamentare a fost indrazneste sa crezi in Romania. De asemenea, partidul a folosit in discursul public.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )