Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: PSD a amanat, de mai multe ori, luarea unei decizii cu privire la candidatii pentru primariile din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Surse: PSD a amanat, de mai multe ori, luarea unei decizii cu privire la candidatii pentru primariile din Bucuresti

Deciziile finale cu privire la candidatii PSD pentru primariile din Bucuresti au fost amanate, de mai multe ori, in aceasta saptamana. continuă pe România Liberă

Un parlamentar isi va asuma legea anticomunista propusa de Marius Oprea. Initiativa a fost respinsa de Parlament de mai multe ori

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi va depune in Parlament proiectul de lege care prevede interzicerea organizatiilor si simbolurilor comuniste in Romania, dar nu in forma redactata de istoricul Marius Oprea. Raetchi vrea sa elimine articolul care pedepseste utilizarea in public a simbolurilor comuniste. Alte trei proiecte asemanatoare au fost respinse de-a lungul timpului de catre Parlament.

Top 5 sporturi care ard cele mai multe calorii. Cum poti sa scapi de caloriile de la o masa cu un singur antrenament

Visul oricarei persoane care a pus cateva kilograme este sa le dea jos in cel mai scurt timp. Care sunt insa sporturile care ne ajuta, combinate cu o dieta adecvata, sa ardem cele mai multe calorii?.

incaierare in judetul Olt. Mai multe persoane sunt ranite

Mai multe persoane au fost ranite, vineri seara, in timpul unui scandal izbucnit pe o strada din orasul Piatra-Olt.

INFOTRAFIC. Aglomeratie pe mai multe drumuri din tara

Traficul este ingreunat pe mai multe drumuri din tara. Politia le recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte indicatiile agentilor rutieri.

Amintirile preotului care a supravietuit lagarului Turtucaia: Mai multe luni am mancat doar ciorba din cartofi nespalati

Preotul Constantin I. Sadeanu, care a fost pe front in timpul Primului Razboi Mondial, a cunoscut ororile lagarului de la Turtucaia. A fost insultat si amenintat, iar vreme de mai multe luni a mancat doar ciorba de cartofi necuratati de coaja si murdari.

Londra a devenit orasul cu cele mai multe posturi de inalta calificare dupa ce a devansat New-Yorkul

Londra a devansat New Yorkul, devenind capitala soft power a lumii, prin faptul ca a generat cele mai multe locuri de munca de inalta calificare si a dovedit mai multa diversificare internationala decat oricare alt oras mare din lume,.

Perchezitii la sediile Carpatica Asig si la mai multe persoane in Bucuresti si Sibiu, intr-un dosar de delapidare

Procurorii DIICOT fac 13 perchezitii, miercuri, in judetul Sibiu si in Bucuresti, la sediile societatii de asigurari Carpatica si la domiciliile mai multor persoane intr-un dosar in care se fac cercetari pentru delapidare, spalare de bani, abuz in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )