Libnet.ro
UNICEF

11:30

Surse: Romania ar putea obtine portofoliul de Ajutor Umanitar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Romania ar putea obtine portofoliul de Ajutor Umanitar

Tara noastra va obtine portofoliul de Cooperare Internationala si Ajutor Umanitar din cadrul Comisiei Europene in dreptul caruia sunt trecute ambele nume: Ciolos/Cretu), potrivit unui document citat de euractiv. com. continuă pe Ziarul Bursa

Cretu sau Ciolos? Dezvoltarea regionala sau ajutorul umanitar? Un scenariu de lucru din 2 septembrie aloca Romaniei postul minor de Ajutor Umanitar, dar jocurile nu sunt facute

Potrivit unui document de lucru datat 2 Septembrie si ajuns in posesia Euractiv. com, Romaniei ii este rezervat portofoliul de Cooperare Internationala si Ajutor Umanitar din cadrul Comisiei Europene, in dreptul caruia sunt trecute ambele nume: Ciolos/Cretu. Portofoliul de Politici Regionale, vizat de Romania in cadrul negocierilor, ar urma sa ajunga la Croatia. E esential de mentionat ca lista consultata de jurnalistii EurActiv. com reprezinta una din variantele de lucru, dovada fiind ca o varianta anterioara, din 30 august, prezentata de Financial Times, arata ca numele comisarului roman era Dacian Ciolos. Jurnalistul Euractiv. com care a prezentat documentul recunoaste ca varianta de lucru i-a fost data de o persoana stranie, si ca e posibil ca astfel de scurgeri in presa sa aiba rolul de a testa apele. Potrivit altor surse europene, presedintele desemnat al CE, Jean-Claude Juncker, va avea maine o discutie cu Corina Cretu, candidatul desemnat al Romaniei.

Corina Cretu ar putea fi noul comisar european pentru ajutor umanitar

Corina Cretu va face parte din echipa condusa de Jean Claude Junker, ea urmand sa devina comisar european pentru ajutor umanitar, arata Euractiv.

FOTO EURACTIV: Corina Cretu ar urma sa fie comisar european pentru ajutor umanitar

Corina Cretu ar urma sa devina comisar european pentru ajutor umanitar, in echipa condusa de Jean Claude Juncker, conform Euractiv.

FOTO. EURACTIV: Corina Cretu ar urma sa fie comisar european pentru ajutor umanitar

Corina Cretu ar urma sa devina comisar european pentru ajutor umanitar, in echipa condusa de Jean Claude Juncker, conform Euractiv.

Victor Ponta: Niciodata nu s-a vorbit ca Romania sa primeasca portofoliul de ajutor umanitar. Este o facatura din Romania/ Actiunile lui Basescu privind propunerile de comisar, realmente acte de tradare a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Antena 3, ca nu s-a discutat niciodata la Bruxelles posibilitatea ca Romania sa primeasca portofoliul de comisar european pentru ajutor umanitar, aceasat informatie fiind o facatura din Romania. Totodata, premierul la reluat acuzatiile la adresa presedintelui Traian Basescu, reprosandu-i ca, din cauza actiunilor sale la Bruxelles privind nominalizarea Corinei Cretu, Romania ar putea sa piarda postul de comisar pentru Politici Regionale. Seful Guvernului a catalogat actiunile presedintelui drept realmente acte de tradare a Romaniei. Ponta: Peste 5 ani de zile ma vad asigurand presedintia Uniunii Europene. Ponta: Monica Macovei este un dusman al Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )