Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un suspect de 18 ani, arestat pe un aeroport din Marea Britanie, pentru activitati teroriste

B1 B1,
Un suspect de 18 ani, arestat pe un aeroport din Marea Britanie, pentru activitati teroriste

Un tanar in varsta de 18 ani a fost arestat, sambatata, de autoritatile britanice pe aeroportul din Manchester, la intoarcerea pe teritoriul britanic. Baiatul este acuzat pentru. continuă pe B1

Numarul romanilor din Marea Britanie a depasit cifra de 220.000. Observatorul pentru Migratie: Motivul, salariile mici din Romania

Numarul cetatenilor din statele sudice si est-europene care lucreaza in Marea Britanie a crescut semnificativ in ultimii cinci ani. Cei mai multi dintre imigranti sunt romani si polonezi. Un.

Studiu: romanii, a doua mare comunitate de imigranti europeni din Marea Britanie

Numarul imigrantilor romani inregistrati oficial in Marea Britanie a ajuns anul trecut la circa 223. 000, o crestere substantiala fata de anul 2011, cand erau inregistrati numai 87. 000, releva un studiu intocmit de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Studiu: Efectul Brexit pe piata muncii din Marea Britanie

Un vot in favoarea iesirii Marii Britanii din UE Brexit) ar putea duce la pierderea a pana la 100. 000 de locuri de munca in sectorul financiar al tarii, in urmatorii cinci ani, conform unui studiu comandat de grupul de lobby financiar TheCityUk, transmite Reuters, citata de Agerpres. De asemenea, Brexitul va duce la o reducere a cresterii economice si a investitiilor, putand submina pozitia Londrei de centru financiar si comercial global, se arata in studiu.

Statistici. Romanii, a doua cea mai mare comunitate din Marea Britanie

Criza locurilor de munca si salariile mici ii determina pe tot mai multi europeni din statele estice si sudice ale continentului sa se indrepte spre Regatul Unit, potrivit unui studiu intreprins de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Ambasadorul Paul Brummell este preocupat de situatia de la Opera Romana, unde lucreaza si balerini din Marea Britanie

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, a anuntat ca este preocupat de conflictul care se deruleaza la Opera Nationala din Bucuresti.

Criza zonei euro si salariile mici incurajeaza migratia spre Marea Britanie. Cei mai multi imigranti vin din Romania si Polonia

Criza din zona euro ii impinge pe locuitorii Europei de Sud si de Est sa emigreze catre Marea Britanie. Numarul imigrantilor din Regat a crescut, in ultimii cinci ani, cu aproape 700. 000 la 3,3 milioane, noteaza BBC.

Marea Britanie: Un tanar suspectat de infractiuni teroriste legate de Siria, arestat la Manchester

Marea Britanie: Un tanar suspectat de infractiuni teroriste legate de Siria, arestat la Manchester .

Britanicii sunt ingrijorati: Salariile din Romania favorizeaza migratia spre Marea Britanie

Numarul cetatenilor din statele sudice si est-europene care lucreaza in Marea Britanie a crescut semnificativ in ultimii cinci ani, in contextul crizei din zona euro si salariilor mici din.

Brexit. in Marea Britanie a inceput campania electorala privind apartenenta tarii la UE. Cine finanteaza cele doua tabere

In Marea Britanie a fost dat startul oficial al campaniei electorale pentru referendumul din 23 iunie care va decide daca tara ramane membra sau paraseste Uniunea Europeana. Sondajele arata o egalitate aproape perfecta intre partizanii lui IN ramanere) si cei ai lui OUT iesire), dar si un procent semnificativ de nehotarati.

Marea Britanie aloca 150 de milioane de lire pentru dotarea autostrazilor cu sisteme inteligente

Autoritatea care administreaza autostrazile in Marea Britanie testeaza posibilitatea dotarii drumurilor publice nationale cu tehnologie de ultima generatie pentru monitorizarea traficului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )