Libnet.ro
UNICEF

14:00

Suspect ARESTAT in cazul militarului francez injunghiat. Agresorul ar fi un sustinator al islamului radical

Antena3 Antena3,
Suspect ARESTAT in cazul militarului francez injunghiat. Agresorul ar fi un sustinator al islamului radical

Un barbat in varsta de 22 de ani a fost arestat, miercuri dimineata, in Yvelines, la vest de Paris, in ancheta privind agresiunea comisa asupra unui militar, sambata, in La Defense, a anuntat Ministerul. continuă pe Antena3

Un barbat a fost arestat in cazul militarului francez injunghiat in cartierul parizian La Defense

Un barbat in varsta de 22 de ani a fost arestat, miercuri dimineata, in La Verriere in Yvelines, la vest de Paris, in ancheta privind agresiunea comisa asupra unui militar, sambata, in La Defense, a anuntat Ministerul francez de Interne, citat de AFP.

Franta: A fost arestat un suspect in cazul militarului injunghiat la Paris

Autoritatile din Franta au arestat un barbat in varsta de 22 de ani, miercuri, la vest de Paris, acesta fiind un suspect in ancheta privind agresiunea comisa asupra unui militar, sambata, in la Defense.

Franta: Un barbat a fost arestat in cazul militarului injunghiat in Paris.

Un barbat in varsta de 22 ani a fost arestat, miercuri dimineata, in cazul militarului agresat in Paris, citat de AFP, relateaza Mediafax. Suspectul este sustinatorul unui islam traditionalist, chiar radical, de trei sau patru ani, au declarat surse apropiate anchetei. Totusi, el nu este cunoscut ca un adept al jihadului, au adaugat sursele citate, indemnand la prudenta, ancheta fiind abia la inceput. Ancheta va trebui sa stabileasca in ce moment a basculat el catre un proiect jihadist, .

Atacul lansat asupra soldatului francez injunghiat in gat este unul terorist, sustine politia

Un musulman care a fost retinut de autoritatile franceze, suspectat ca ar fi injunghiat un soldat care patrula intr-un cartier parizian, este acum considerat autorul unui atac terorist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )