Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un barbat a fost arestat in cazul militarului francez injunghiat in cartierul parizian La Defense

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost arestat in cazul militarului francez injunghiat in cartierul parizian La Defense

Un barbat in varsta de 22 de ani a fost arestat, miercuri dimineata, in La Verriere in Yvelines, la vest de Paris, in ancheta privind agresiunea comisa asupra unui militar, sambata, in La Defense, a anuntat Ministerul francez de Interne, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Suspect ARESTAT in cazul militarului francez injunghiat. Agresorul ar fi un sustinator al islamului radical

Un barbat in varsta de 22 de ani a fost arestat, miercuri dimineata, in Yvelines, la vest de Paris, in ancheta privind agresiunea comisa asupra unui militar, sambata, in La Defense, a anuntat Ministerul.

Franta: Un barbat a fost arestat in cazul militarului injunghiat in Paris.

Un barbat in varsta de 22 ani a fost arestat, miercuri dimineata, in cazul militarului agresat in Paris, citat de AFP, relateaza Mediafax. Suspectul este sustinatorul unui islam traditionalist, chiar radical, de trei sau patru ani, au declarat surse apropiate anchetei. Totusi, el nu este cunoscut ca un adept al jihadului, au adaugat sursele citate, indemnand la prudenta, ancheta fiind abia la inceput. Ancheta va trebui sa stabileasca in ce moment a basculat el catre un proiect jihadist, .

Un barbat din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

George Dragne, inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de instanta Tribunalului Bucuresti, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei, bani pe care i-a cerut de la administratora unei firme pentru a nu amenda societatea.

Un inspector de munca din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

Un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei. Banii proveneau de la administratora unei firme,.

Franta: A fost arestat un suspect in cazul militarului injunghiat la Paris

Autoritatile din Franta au arestat un barbat in varsta de 22 de ani, miercuri, la vest de Paris, acesta fiind un suspect in ancheta privind agresiunea comisa asupra unui militar, sambata, in la Defense.

Ancheta cu privire la agresarea militarului francez avanseaza

Ancheta asupra agresarii tanarului militar ranit la nivelul gatului cu o arma alba sambata, la Paris, in timp ce se afla intr-o misiune de patrulare in cartierul de afaceri La Defense avanseaza in privinta identificarii agresorului, potrivit unor surse apropiate investigatiei, relateaza AFP.

Atacul lansat asupra soldatului francez injunghiat in gat este unul terorist, sustine politia

Un musulman care a fost retinut de autoritatile franceze, suspectat ca ar fi injunghiat un soldat care patrula intr-un cartier parizian, este acum considerat autorul unui atac terorist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )