Libnet.ro
UNICEF

11:30

Taceri asurzitoare in scandalul dezinfectantilor diluati

Adevărul Adevărul,
Taceri asurzitoare in scandalul dezinfectantilor diluati

Sunt multi aceia dintre noi care inca isi mai amintesc de celebrul muzicolog Iosif Sava. De Seratele sale muzicale de la TVR si de istoria lor nu intotdeauna foarte fericita, nici in comunism si nici dupa aceea. continuă pe Adevărul

Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

Jurnalistul Ion Cristoiu si candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, au dezbatut, alaturi de Silviu Manastire, subiectul momentului, scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

Semnale de alarma dupa scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. O judecatoare someaza Parchetele: Este o chestiune de viata si de moarte!

Judecatoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a tras un semnal de alarma cu privire la scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, arata flux24. ro. Ma intreb, in calitate.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale, a inaintat insolventa la Tribunalul Bucuresti. Persoane din companie au declarat faptul ca angajatii au fost informati ca isi vor pastra posturile.

Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati. Surse: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a fos pusa sub invinuire in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, potrivit unor surse, citate de B1 TV. Astfel, procesul de insolventa cerut de Hexi Pharma trebuie.

Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a fos pusa sub invinuire in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, potrivit unor surse, citate de B1 TV. Astfel, procesul de insolventa cerut de Hexi Pharma trebuie.

Liviu Dragnea: Pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati, nu am auzit de Hexi Pharma

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a marturisit ca, pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati, nu a mai auzit de compania Hexi Pharma, arata agerpres. ro. Afirmatia.

Scadalul dezinfectantilor diluati: 14 angajati ai companiei Hexi Pharma, audiati la Inspectoratul General al Politiei Romane

Audierile in cazul scandalului dezinfectantilor diluati din spitale continua. 14 angajati ai firmei Hexi Pharma au fost citati joi, pentru a fi audiati in calitate de martori, la sediul Inspectoratului.

Efectele dezinfectantilor diluati. La Spitalul de Copii din Galati interventiile chirurgicale au fost sistate

Astazi, conducerea Spitalul de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan din Galati, a decis ca operatiile sa fie sistate din cauza dezinfectantilor diluati. Masura a fost luata pentru ca atat pacientii, cat si medicii sa fie protejati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )