Libnet.ro
UNICEF

01:05

Talharie cu repetitie Magazinul de paine Germino a fost spart a doua oara

Adevărul Adevărul,
Talharie cu repetitie Magazinul de paine Germino a fost spart a doua oara

La nici macar o saptamana de cand magazinul Germino de pe strada Av. Alexandru Colfescu a fost spart, istoria se repeta. Magazinul de paine de langa fosta Gradina de Vara a fost azi dimineata scena unei talharii. Hotul a amenintat vanzatoarea si a plecat cu banii pe care i-a gasit in casa. continuă pe Adevărul

STS: Site-ul oficial al Presedintiei Romaniei nu a fost spart niciodata

Serviciul de Telecomunicatii Speciale, administratorul site-ului Presedintiei, afirma ca acesta nu a fost spart niciodata, precizarile fiind facute in contextul in care DIICOT a anuntat ca audiaza un barbat suspectat de accesare fara drept a sistemului informatic al serverului www. presidency. ro.

STS: Site-ul oficial al Presedintiei Romaniei nu a fost spart niciodata

Serviciul de Telecomunicatii Speciale, administratorul site-ului Presedintiei, afirma ca acesta nu a fost spart niciodata. Precizarile au fost facute in contextul in care DIICOT a anuntat ca audiaza un.

Sistemul de securitate de pe Samsung Galaxy S5 a fost spart imediat dupa lansare

La doar patru zile de la lansarea oficiala, sistemul de securitate biometric de pe Samsung Galaxy S5 a fost spart, anunta CNN. Experti in securitate au gasit o metoda de a pacali senzorul care scaneaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )