Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar din R. Moldova a trecut Prutul inot cu 32 de cartuse, doua cutite si doua harti.

România Liberă România Liberă,
Tanar din R. Moldova a trecut Prutul inot cu 32 de cartuse, doua cutite si doua harti.

Un tanar din Republica Moldova a fost prins de politistii de frontiera dupa ce a trecut Prutul inot avand intr-o geanta 32 de cartuse de 7,62 milimetri, doua cutite, doua harti si un binoclu, el declarand ca voia sa ajunga la Iasi, transmite Mediafax. Andrei Cirpa, in varsta de 19 ani, a fost vazut, joi, de catre politisti de la punctul de frontiera Raducaneni, in dreptul localitatii de frontiera Coltu-Cornii, barbatul avand hainele ude si, somat sa se identifice, neputand sa isi justifice . continuă pe România Liberă

Un militar din Republica Moldova a trecut Prutul cu munitie de Kalasnikov pentru a veni la Iasi

Un militar din Republica Moldova a fost arestat de autoritatile iesene dupa ce a intrat fraudulos in tara noastra avand asupra sa 32 de cartuse de calibrul 7,62 milimetri, doua harti, doua cutite, un telefon mobil si un binoclu.

VIDEO Un militar din Republica Moldova a trecut Prutul cu munitie de Kalasnikov pentru a veni la Iasi

Un militar din Republica Moldova a fost arestat de autoritatile iesene dupa ce a intrat fraudulos in tara noastra avand asupra sa 32 de cartuse de calibrul 7,62 milimetri, doua harti, doua cutite un telefon mobil si un binoclu.

Imagini impresionante. Un tanar din Dej a ajuns vedeta pe internet, dupa ce a salvat un caine din apele Somesului

Un tanar din Dej a ajuns in doua zile vedeta pe internet. Fara sa ezite vreo clipa, barbatul a sarit in apele reci ale Somesului, ca sa salveze o catelusa. Imaginile au ajuns pe YouTube si pe site-uri.

Logodnica lui Berlusconi, geloasa pe o tanara din Republica Moldova catalogata de el drept prea frumoasa

Silvio Berlusconi, care o invitase in partidul Forza Italia pe o tanara din Republica Moldova, a respins pana la urma candidatura acesteia la europarlamentare argumentand ca este prea frumoasa. Presa.

Basescu a decorat mai multe personalitati din R.Moldova. ...

Presedintele Traian Basescu a decorat, miercuri, mai multe personalitati din Republica Moldova, printre care Mircea Druc, Alexandru Mosanu, Dorin Chirtoaca si Nicolae Botgros. In semn de inalta pretuire pentru indelungata si prestigioasa activitate pusa in slujba promovarii culturii, limbii si spiritualitatii romanesti in Republica Moldova, contribuind, pe aceasta cale, la intarirea relatiilor bilaterale speciale, presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in .

Militar din Republica Moldova, arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca ar fi ajutat la planuirea unui asasinat

Un tanar de 19 ani, militar in Republica Moldova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatia ca ar fi ajutat la planuirea unui asasinat in Iasi. Militarul a fost prins cu ajutorul serviciilor.

Un tanar din Bacau se zbate intre viata si moarte, dupa ce propriul tata a incercat sa-l omoare

Un tanar in varsta de 24 de ani, din judetul Bacau, se zbate intre viata si moarte, dupa ce propriul tata a incercat sa-l omoare. Dupa o cearta apriga din cauza faptului ca baiatul nu vrea sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )