Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tantarii si sobolanii Bucurestiului, o afacere de zeci de milioane de lei. De ce nu aproba Guvernul Bucurestiului strategia de deratizare si dezinsectie si cati bani a incasat firma care presteaza de 20 de ani aceste servicii in Capitala

Hotnews Hotnews,
 Tantarii si sobolanii Bucurestiului, o afacere de zeci de milioane de lei. De ce nu aproba Guvernul Bucurestiului strategia de deratizare si dezinsectie si cati bani a incasat firma care presteaza de 20 de ani aceste servicii in Capitala

Primaria Capitalei a platit anul trecut circa 30 milioane de lei aprox. 7 milioane Euro) firmei 3D Romania pentru combaterea tantarilor si sobolanilor, la fel si in 2013, potrivit unui raspuns trimis de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. In comparatie, Primaria din Viena plateste pentru aceeasi activitate 3 milioane de euro, spune primarul Sorin Oprescu. Contractul cu 3D Romania a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale, pana in iunie 2015, in aceasta perioada compania incasand peste 400 milioane lei. Acum, municipalitatea trebuie sa faca o noua licitatie pentru desemnarea unui alt operator, insa nu poate face acest lucru deoarece din 2010 pana in prezent Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu aproba strategia de salubrizare - partea de deratizare si dezinsectie. Pe langa interesele financiare legate de acest contract, primarul Sorin Oprescu spune ca daca alesii locali nu aproba mai repede acest document, exista riscul ca din iunie sa ne manance sobolanii si tantarii. continuă pe Hotnews

UPDATE Tantarii si sobolanii Bucurestiului, o afacere de zeci de milioane de lei. De ce nu aproba Guvernul Bucurestiului strategia de deratizare si dezinsectie si cati bani a incasat firma care presteaza de 20 de ani aceste servicii in Capitala

Primaria Capitalei a platit anul trecut circa 30 milioane de lei aprox. 7 milioane Euro) firmei 3D Romania pentru combaterea tantarilor si sobolanilor, la fel si in 2013, potrivit unui raspuns trimis de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. In comparatie, Primaria din Viena plateste pentru aceeasi activitate 3 milioane de euro, spune primarul Sorin Oprescu. Contractul cu 3D Romania a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale, pana in iunie 2015, in aceasta perioada compania incasand peste 400 milioane lei. Acum, municipalitatea trebuie sa faca o noua licitatie pentru desemnarea unui alt operator, insa nu poate face acest lucru deoarece din 2010 pana in prezent Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu aproba strategia de salubrizare - partea de deratizare si dezinsectie. Pe langa interesele financiare legate de acest contract, primarul Sorin Oprescu spune ca daca alesii locali nu aproba mai repede acest document, exista riscul ca din iunie sa ne manance sobolanii si tantarii.

Biofarm, profit de 26,5 milioane lei, in 2014

Compania Biofarm simbol BIO) a inregistrat, anul trecut, un profit de 26 milioane lei, mentinandu-se la aproximativ acelasi nivel cu anul 2013, cand a inregistrat castiguri in valoare de 25,5 milioane lei, potrivit raportarii preliminare neauditate a companiei, publicata astazi.

UniCredit Tiriac Bank si-a crescut profitul cu 7%, la 80,3 milioane lei

Profitul net individual al UniCredit Tiriac Bank a ajuns anul trecut la 80,3 milioane lei, un avans de 7%, iar veniturile operationale totale au scazut cu 2,1%, la 1,3 miliarde lei 293,4 milioane euro), potrivit datelor bancii.

BRD a raportat un profit de 43,2 milioane lei, dupa pierderi in 2013

BRD Groupe Societe Generale a revenit pe profit, anul trecut, consemnand un rezultat de 43,2 milioane lei, fata de o pierdere neta de 385 milioane lei inregistrata in 2013, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB), continand rezultatele financiare preliminare ale bancii.

Proiecte de peste 82 milioane lei, in derulare in Maramures

Un total de 21 proiecte in valoare totala de peste 82 milioane lei, implementate prin Administratia Fondului pentru Mediu, sunt in derulare in judetul Maramures, iar 11 dintre ele au termen de finalizare anul 2015. Suma totala finantata pana in prezent este de peste 21,39 milioane lei, a anuntat astazi senatorul PSD Liviu Pop, intr-un comunicat trimis redactiei.

RAR a aplicat amenzi de 1,7 milioane lei dupa controale la service-urile auto

Inspectorii Registrului Auto Roman RAR) au desfasurat anul trecut 6. 213 de controale la service-urile auto din Romania, actiunile finalizandu-se cu amenzi totale in valoare de 1,76 milioane lei si 2. 357 de sanctiuni complementare, respectiv opriri de la comercializare sau suspendarea activitatii, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat culoarul de exproprieri pentru drumul expres spre autostrada A1 . Despagubirile se ridica la circa 22 milioane lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat culoarul de exproprieri pentru penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - Autostrada Bucuresti - Pitesti, intre str. General Popovat si str. Amilcar C. Sandulescu, costuril estimat al exproprierilor ridicandu-se la circa 22 milioane lei.

Afacerile ING Asigurari de Viata au crescut cu aproape 10% pana la 614 milioane lei in 2014

Volumul de prime brute subscrise de ING Asigurari de Viata s-a ridicat la 614 milioane de lei in 2014, inregistrand o crestere de aproape 10% fata de anul 2013, a anuntat miercuri asiguratorul. In aceeasi perioada de referinta, compania a platit clientilor indemnizatii pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate de 125,9 milioane de lei, cu 3% mai mult fata de anul precedent. 78% din aceasta suma, respectiv 98,2 milioane de lei, reprezinta beneficii platite pentru contracte ajunse la maturitate.

Curtea de Conturi: Plati nelegale de 6 milioane de lei pentru managerii de la Transporturi in 2013

Ministerul Transporturilor nu a revizuit in 2013 contractele de mandat incheiate cu administratorii si directorii mai multor entitati aflate sub autoritatea institutiei, ceea ce a cauzat plati nelegale ale indemnizatiilor si pierderi de aproape 6 milioane lei, potrivit Curtii de Conturi.

Service-urile auto, amendate cu 1,7 milioane lei anul trecut

Service-urile auto din Romania au fost amendate cu 1,7 milioane de lei si 2. 357 de sanctiuni complementare, respectiv opriri de la comercializare sau suspendarea activitatii. Asta dupa ce inspectorii Registrului Auto Roman RAR) au desfasurat 6. 213 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )