Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tara noastra, exportator net de materii prime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, exportator net de materii prime

Comertul international cu materii prime si materiale reprezinta singurul segment in care tara noastra inregistreaza un excedent al balantei comerciale internationale. in timp ce, la nivelul intregului comert international cu bunuri, tara noastra a avut, anul trecut, un deficit de aproximativ 40 miliarde lei, dintre care mai mult de jumatate este generat de catre principalele categorii de produse manufacturate, exporturile de materii prime au surclasat importurile cu aproape sase miliarde lei, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Bulgaria invinuieste tara noastra de esecul aderarii la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe tara noastra pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe dezbateri politice interne in anumite state membre UE, transmite Realitatea. net.

Distribuitorul IT - RRC tinteste inca cinci mari orase din tara noastra

Distribuitorul rus de echipamente IT - RRC, cu afaceri de 371 de milioane de dolari in 2011, tinteste o prezenta la nivel national in tara noastra, dupa deschiderea sucursalei din Capitala, din acest an.

Sibiul ar putea fi primul oras energetic inteligent din tara noastra

Folosind informatia din tot ceea ce il inconjoara pentru a oferi servicii comunitare la standarde superioare, spre beneficul tuturor locuitorilor, Sibiul ar putea deveni, in urmatorii ani, primul oras energetic inteligent din tara noastra, ne-a declarat, intr-un interviu, domnul dr. Stelian Gal, presedintele Centrului Roman al Energiei CRE), organizatie initiatoare a proiectului.

RRC va deschide o sucursala in tara noastra

RRC, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente IT din Europa Centrala si de Est, anunta deschiderea unei surcursale in tara noastra, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )