Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bulgaria invinuieste tara noastra de esecul aderarii la Schengen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria invinuieste tara noastra de esecul aderarii la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe tara noastra pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe dezbateri politice interne in anumite state membre UE, transmite Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Bulgaria DA VINA pe Romania pentru esecul aderarii la Schenhen - presa.

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe Romania pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe dezbateri politice interne in anumite state membre UE, relateaza site-ul Novinite. com, citat de Mediafax. Consiliul UE pentru Justitie si Afaceri Interne de marti a amanat, asa cum se astepta, o decizie cu privire la aderarea celor doua tari la spatiul de circulatie libera in cadrul .

Presedintele Bulgariei da vina pe Romania pentru esecul aderarii la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe Romania pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe.

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev da vina pe Romania pentru esecul aderarii celor doua tari la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev da vina pe Romania pentru esecul aderarii celor doua tari la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare, in timp ce ministrul de Interne de la Sofia vorbeste despre dezbateri politice interne in anumite state membre UE. Pot sa afirm in mod ferm ca problema nu este a Bulgariei, a declarat Plevneliev, citat de presa locala. Abordarea in etape este acceptabila atat pentru noi, cat si pentru Romania, dar se pare ca trebuie sa asteptam pana cand Romania isi face treaba, a adaugat seful statului bulgar.

Nicolae Vacaroiu: In tara noastra se fura prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei

Anii care urmeaza vor fi unii dintre cei mai grei pentru Romania, din foarte multe considerente, iar in acelasi timp in tara noastra se fura prea mult, a declarat marti presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, cu prilejul reuniunii Clubului de la Bucuresti, relateaza Agerpres.

RRC va deschide o sucursala in tara noastra

RRC, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente IT din Europa Centrala si de Est, anunta deschiderea unei surcursale in tara noastra, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Metropolitan Life, brandul sub care vor functiona companiile afiliate MetLife in tara noastra

Metropolitan Life este brand-ul sub care companiile din tara noastra ce apartin grupului MetLife vor opera pe plan local, potrivit unui comunicat de presa.

Tara noastra, la fel de neatractiva pentru investitori ca anul trecut

In ciuda reformelor din ultimii ani, tara noastra isi mentine, aproape de jumatatea clasamentului, a saptezeci si doua pozitie in clasamentul Bancii Mondiale BM) privind climatul de afaceri pentru 2013.

Tara noastra, la fel de neprietenoasa cu investitorii ca anul trecut

In ciuda reformelor din ultimii ani, tara noastra isi mentine, aproape de jumatatea clasamentului, a saptezeci si doua pozitie in clasamentul Bancii Mondiale BM) privind climatul de afaceri pentru 2013.

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev da vina pe Romania pentru esecul aderarii la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe Romania pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe dezbateri politice interne in anumite state membre UE, relateaza site-ul Novinite. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )