Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev da vina pe Romania pentru esecul aderarii celor doua tari la Schengen

Hotnews Hotnews,
Presedintele bulgar Rosen Plevneliev da vina pe Romania pentru esecul aderarii celor doua tari la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev da vina pe Romania pentru esecul aderarii celor doua tari la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare, in timp ce ministrul de Interne de la Sofia vorbeste despre dezbateri politice interne in anumite state membre UE. Pot sa afirm in mod ferm ca problema nu este a Bulgariei, a declarat Plevneliev, citat de presa locala. Abordarea in etape este acceptabila atat pentru noi, cat si pentru Romania, dar se pare ca trebuie sa asteptam pana cand Romania isi face treaba, a adaugat seful statului bulgar. continuă pe Hotnews

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev da vina pe Romania pentru esecul aderarii la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe Romania pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe dezbateri politice interne in anumite state membre UE, relateaza site-ul Novinite. com.

Presedintele Bulgariei da vina pe Romania pentru esecul aderarii la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe Romania pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe.

Bulgaria DA VINA pe Romania pentru esecul aderarii la Schenhen - presa.

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe Romania pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe dezbateri politice interne in anumite state membre UE, relateaza site-ul Novinite. com, citat de Mediafax. Consiliul UE pentru Justitie si Afaceri Interne de marti a amanat, asa cum se astepta, o decizie cu privire la aderarea celor doua tari la spatiul de circulatie libera in cadrul .

Bulgaria invinuieste tara noastra de esecul aderarii la Schengen

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a dat vina pe tara noastra pentru esecul aderarii la Spatiul Schengen, citand viitorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), iar ministrul de Interne pe dezbateri politice interne in anumite state membre UE, transmite Realitatea. net.

Reprezentanti ai CE vor sosi in Romania pentru discutii privind proiectele presuspendate

Mai multi membri ai Comisiei Europene vor sosi in Romania in luna noiembrie, pentru discutii privind proiectele presuspendate si verificarea modului in care Guvernul a aplicat masurile recomandate pentru.

Regele Mihai implineste azi 91 de ani. Este singurul din Romania pentru care 1 MILION de oameni au iesit in strada pentru a-l aplauda

Astazi este o zi importanta pentru Regele Mihai I al Romaniei. Pe 25 octombrie, cu 91 de ani in urma s-a nascut cel care a devenit rege la varsta de doar sase ani, iar timp de 42 de ani nu s-a putut apropia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )