Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara noastra, neafectata de incendiile de vegetatie din zona Cernobil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, neafectata de incendiile de vegetatie din zona Cernobil

Statiile de monitorizare a calitatii aerului din Romania, de la granita cu Ucraina, nu au inregistrat pana in prezent nicio crestere cu semnificatie radiologica a nivelurilor de radioactivitate a mediului, ca urmare a incendiilor de vegetatie din zona Cernobil, informeaza Ministerul Mediului. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Mediului: Statiile de monitorizare a calitatii aerului de la granita cu Ucraina, nu au inregistrat nicio crestere cu semnificatie radiologica a nivelurilor de radioactivitate, dupa incendiile din zona Cernobil

Ministerul Mediului informeaza joi ca statiile de monitorizare a calitatii aerului din Romania, de la granita cu Ucraina, nu au inregistrat nicio crestere a nivelurilor de radioactivitate a mediului, in urma.

Ministerul Mediului: Statiile de monitorizare a calitatii aerului de la granita cu Ucraina nu au inregistrat nicio crestere cu semnificatie radiologica a nivelurilor de radioactivitate, dupa incendiile din zona Cernobil

Ministerul Mediului informeaza joi ca statiile de monitorizare a calitatii aerului din Romania, de la granita cu Ucraina, nu au inregistrat nicio crestere a nivelurilor de radioactivitate a mediului, in urma.

Klaus Iohannis: Nu trebuie sa ne facem iluzii, o iesire a Greciei din zona euro ne va afecta pe toti, Romania, UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi ca o eventuala iesire a Greciei din zona euro ar afecta pe toata lumea - Romania, UE si NATO - si a subliniat ca este important sa se caute in continuare cai pentru a gasi solutii de iesire din criza.

UPDATE. Ministrii de Finante din zona euro REFUZA extinderea programului de bailout pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au refuzat extinderea programului de bailout pentru Grecia pentru inca doi ani de zile, pana cand Grecia va trece de referendum. Eurogrupul a respins doua.

Grecia va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, relateaza Mediafax , care citeaza Daily Telegraph in editia electronica.

Grecia ameninta ca va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, informeaza Daily Telegraph in editia.

Grecia ameninta ca va actiona UE in justitie daca va fi data afara din zona euro: Statutul nostru de membru nu este negociabil!

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a afirmat ca Grecia ar putea sa se adreseze justitiei pentru a evita sa fie data afara din zona euro, daca nu se va ajunge la niciun compromis. Guvernul grec va.

Ministerul Mediului anunta in ce masura incendiile din Cernobil afecteaza Romania

Ministerul Mediului a anuntat, joi, ca statiile de monitorizare a calitatii aerului din Romania nu au inregistrat pana in prezent nicio crestere cu semnificatie radiologica a nivelurilor de radioactivitate a mediului, ca urmare a incendiilor de vegetatie din zona Cernobil.

Catalin Paduraru: Tara noastra - doar un exportator fara vocatie

Vinul ar putea ajuta foarte mult la brandul de tara, fiind, de altfel, unul dintre putinele elemente pe care ne putem baza, chiar daca in momentul de fata Romania este un exportator fara vocatie, apreciaza Catalin Paduraru, unul dintre autorii volumului Cramele din Romania, degustator expert si Wine Ambassador Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania.

Ministrul grec de Finante, despre o posibila iesire a tarii din zona euro: Nu avem capacitatea de a tipari drahme. Ne-am distrus matritele

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat joi ca tara sa nu poate reveni la vechea moneda, drahma, pentru ca matritele au fost distruse, informeaza AFP. Nu avem capacitatea de a tipari drahme.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )