Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tariceanu: Basescu are dreptate. Urmatorul presedinte va fi din partea USL

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: Basescu are dreptate. Urmatorul presedinte va fi din partea USL

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca urmatorul presedinte al Romaniei va veni din partea celor care se straduiesc sa duca la capat angajamentele luate sub sigla USL, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Tariceanu: Cred ca urmatorul presedinte al Romaniei va fi din partea USL

Viitorul presedinte al Romaniei va veni din partea celor aflati sub sigla USL, a declarat, miercuri, presedintele Senatului,Calin Popescu Tariceanu. Cred cu tarie ca urmatorul presedinte al Romaniei va.

Traian Basescu, despre prezidentiale: As opta pentru Geoana ca si candidat PSD, iar Iohannis din partea PNL

Presedintele Traian Basescu opteaza ca si candidat la prezidentiale din partea PSD pentru Mircea Geoana, aratand ca si Klaus Iohannis ar fi o solutie pentru liberali. intrebat pentru cine ar opta intre Vict.

Ilie Sarbu: Basescu are nevoie de tratament psihiatric

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a afirma, intr-un comunicat, ca presedintele Traian Basescu are nevoie de tratament psihiatric, pentru ca sufera de psihoza paranoida, exorcizarea fiind ultima solutie care l-ar mai putea face sa devina om.

Catalin Predoiu: Sustinem orice masura de opozitie contra Guvernului Ponta, chiar daca vine din partea PNL

PDL sustine orice masura de opozitie contra Guvernului Ponta, chiar daca vine din partea PNL, a declarat luni prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, aratand ca daca va fi o motiune de cenzura democrat-liberalii o vor sprijini, transmite Mediafax.

Piramida cu rachete. Cum planuiau americanii sa riposteze in cazul unui atac nuclear din partea sovieticilor

O piramida din Dakota de Nord avea rolul de a intercepta si a elimina orice amenintare nucleara din partea Uniunii Sovietice, scrie Daily Mail. Piramida americana se afla in Complexul de Aparare Stanley R.

Basescu crede ca Emil Boc are experienta necesara pentru a candida la prezidentiale din partea dreptei

Emil Boc are experienta necesara pentru a fi candidatul dreptei la alegerile prezidentiale, a declarat, marti seara, presedintele TraianBasescu. Dupa europarlamentare, trebuie sa stabileasca ca doar.

Gabi Firea: Astept reactiile institutiilor fata de actul de intimidare din partea presedintelui Basescu

Senatoarea PSD Gabriela Firea a reactionat, luni, la afirmatiile presedintelui Traian Basescu la adresa ei, afirmand ca asteapta cu interes reactiile institutiilor si ale ambasadelor statelor democratice fata de acest act flagrant de intimidare a unui senator.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

ACUZATIE uriasa din partea RUSIEI: SUA vor un nou RAZBOI MONDIAL

Lupta pentru putere transforma din nou Ucraina intr-un butoi cu pulbere! Oficialii de la Kiev au inceput operatiunea anti-tero in estul tarii, impotriva separatistilor prorusi. Cei din urma nu se lasa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )