Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Am discutat cu Ponta, vrea sa continue USL. ii voi cere sa-si respecte angajamentele luate de PSD cu PNL

B1 B1,
Tariceanu: Am discutat cu Ponta, vrea sa continue USL. ii voi cere sa-si respecte angajamentele luate de PSD cu PNL

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a facut un apel catre presedintele PNL, Crin Antonescu, sa revina asupra deciziei de rupere a USL si iesire de la guvernare, apreciind ca Romania se afla intr-o. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL: Antonescu a refuzat reluarea discutiilor cu Ponta privind continuarea USL

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din Partidul National Liberal, dupa ce liderul formatiunii a refuzat sa accepte solicitarea sa privind reluarea discutiilor cu Victor Ponta pentru continuarea USL.

Tariceanu: Crin, daca TU nu-ti vei asuma responsabilitatea, o voi face eu! Voi discuta cu Ponta despre mentinerea USL-ului

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a facut declaratii despre principalul subiect politic al zilei - ruperea USL-ului. Chiar daca in urma cu trei ani de zile nu am fost un sustinator inrait al formarii U.

Ponta: Continuarea proiectului USL este varianta cea mai buna. Cat e Basescu presedinte eu nu demisionez

Premierul Victor Ponta a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, in emisiunea Punctul de intalnire, ca isi doreste sa continue proiectul USL. Daca ma iau dupa declaratiile publice facute de.

Vezi PRIMA declaratie a lui Ponta dupa destramarea USL-ului. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament. Vezi LISTA ministrilor INTERIMARI

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Crin Antonescu: Nu vrem sa rupem Guvernul, dar raspunsul lui Ponta este unul clar. Voi convoca DP a PNL pentru iesirea din Guvern (VIDEO)

Liderul PNL,CrinAntonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste ca Guvernul sa functioneze in continuare, sub formula USL, insa raspunsul.

Ioan Ghise (PNL): Tariceanu a incalcat mai multe articole din statutul partidului mergand sa discute cu Ponta. Vrea sa fie exclus

Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca Tariceanu a incalcat patru articole din statutul partidului in momentul in care a mers sa discute singur cu premierul Victor Ponta despre continuarea.

Ioan Ghise: Se vede din avion ca Victor Ponta vrea sa candideze la presedintie

Prezent in studioul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3, deputatul liberal Ioan Ghise a declarat ca dorinta lui Victor Ponta de a candida la alegerile prezidentiale este evidenta. Ceea ce se intampla.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )