Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tariceanu, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13: Ce a facut DNA poate fi vazut ca abuz de putere, care este coruptie

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13: Ce a facut DNA poate fi vazut ca abuz de putere, care este coruptie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ca ancheta DNA privind modul de adoptare a OUG 13/2017 poate fi calificata drept abuz de putere care, la randul sau, este o forma de coruptie, iar Curtea Constitutionala a constatat incalcarea grava a separatiei puterilor in stat in aceasta chestiune. continuă pe Hotnews

CCR considera ca exista conflict juridic intre DNA si Guvern in ancheta privind OUG 13

ACTUALIZARE 17:40 Tariceanu: DNA este &171;afectata de coruptia puterii &187; Calin Popescu Tariceanu a salutat decizia CCR la sesizarea privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, sesizare depusa chiar de presedintele Senatului. De asemenea, el a acuzat directia anticoruptie ca este afectata de coruptia puterii, transmite Digi24. *ACTUALIZARE 17:00 Dorneanu: Parchetul nu poate ancheta oportunitatea elaborarii OUG 13, dar poate cerceta fapte concrete .

CCR considera ca exista conflict juridic intre DNA si Guvern in ancheta privind OUG 13

ACTUALIZARE 19:26 PiCCJ: Motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sustine ca a luat cunostinta despre decizia Curtii Constitutionale privind constatarea existentei unui conflict intre Guvern si Ministerul Public, prin DNA, si ca motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei cu privire la infractiunile ce constituie obiectul dosarului cunoscut generic sub denumirea de Adoptarea Ordonantei 13, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 17:40 Tariceanu: DNA este &171;afectata de coruptia puterii &187; *ACTUALIZARE 17:00 Dorneanu: Parchetul nu poate ancheta oportunitatea elaborarii OUG 13, dar poate cerceta fapte concrete.

DNA a trimis dosarul privind OUG 13 la PICCJ sa continue cercetarile pentru 5 fapte, printre care distrugere de probe

Directia Nationala Anticoruptie a clasat o fapta din dosarul privind OUG 13 si a trimis cauza la Parchetul instantei supreme pentru continuarea cercetarilor pentru favorizarea faptuitorului, fals intelectual, prezentarea de date inexacte Parlamentului.

Autoritatile britanice au deschis o ancheta privind cheltuielile pentru campania de dinainte de referendumul din 2016

Comisia Electorala din Marea Britanie a anuntat ca a deschis o ancheta privind cheltuielile campaniilor Stronger In, pentru ramanerea Londrei in UE, si Vote Leave, pentru Brexit, transmite BBC.

Calin Popescu Tariceanu, reactia dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

CCR, despre sesizarea lui Tariceanu privind conflictul dintre Executiv si DNA: S-au perturbat buna activitate a Guvernului si relatiile care trebuie sa existe intre cele trei puteri ale statului. Seful Senatului: DNA a facut abuz de putere

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat, luni, ca, prin ancheta DNA, a fost perturbata buna activitate a Guvernului.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre decizia CCR: Trebuie sa existe repercusiuni, iar acestea nu pot sa fie decat demisia celor trei sefi de parchete si demisia tuturor celor din CSM care sunt alesi (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca este nevoie de aparitia unor repercusiuni dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Calin.

Academia Romana sustine un proiect promovat de Emil Constantinescu si Calin Popescu Tariceanu dupa ce oficial l-a facut praf/ Cum a desfiintat un istoric Institutul Levantului si cine pledeaza pentru infiintarea lui

Proiectul de lege privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului se afla pe ordinea de zi a sedintei de marti a Comisiei pentru Cultura din Senat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a intors in noiembrie anul trecut spre reexaminare. Proiectul a fost puternic criticat de Academia Romana anul trecut, insa dupa castigarea alegerilor de catre PSD, infiintarea Institutului, considerat o sinecura pentru oamenii din jurul fostului presedinte Constantinescu, si-a gasit sustinatori inclusiv printre membri Academiei. Vezi documentul atasat).

Marea Britanie va deschide audierile publice realizate de Comisia de ancheta privind abuzuri sexuale impotriva copiilor

Luni vor avea loc primele audieri realizate de Comisia independenta de ancheta cu privire la abuzuri sexuale comise impotriva minorilor in Anglia si Tara Galilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )