Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tariceanu: Romania si Republica Moldova trebuie sa dezvolte noi proiecte energetice comune

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: Romania si Republica Moldova trebuie sa dezvolte noi proiecte energetice comune

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut joi, la Chisinau, o intrevedere oficiala cu Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Discutiile celor doi oficiali au vizat, in principal, aspecte ale colaborarii bilaterale si sprijinul Romaniei in procesul de accelerare a calendarului european al Republicii Moldova. continuă pe România Liberă

Calin Popescu-Tariceanu, in vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, va efectua, in perioada 7-8 mai, o vizita oficiala in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Parlamentului, Igor Corman.

Presedintele Consiliului European vine in Republica Moldova

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, efectueaza pe 13 mai o vizita de o zi in Republica Moldova.

Ofiter roman Republica Moldova: Rusia Ne va Ataca. E o problema de timp.

Locotenent-colonel Anatolie Caraiman, ofiter roman din armata Republicii Moldova, a declarat in cadrul unei dezbateri desfasurate la Bran, ca Rusia Va Ataca Republica Moldova si se fac pregatiri in acest sens in regiunea transnistreana, totul fiind o problema de timp scurt.

Recensamant in Republica Moldova: Localitatea cu cei mai multi romani declarati va castiga un automobil

Localitatea din Republica Moldova care va avea procentajul cel mai mare de romani declarati la recensamantul din 12-25 mai, va castiga un automobil. Alte doua localitati, care vor ocupa locul 2 si 3 dupa procentajul de romani declarati de asemenea vor fi premiate, transmiste IPN.

Doi politisti de frontiera din Republica Moldova au fost arestati preventiv pentru contrabanda cu tigari

Seful unui punct de frontiera din Republica Moldova si un subordonat al sau au fost arestati preventiv. Denuntatorul este un ofiter de la Politia de Frontiera din Vaslui, care a refuzat o mita de peste 70.

Etnicii evrei din Odesa iau in calcul plecarea in Republica Moldova in cazul intensificarii violentelor

Comunitatea evreiasca din Odesa a pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, au afirmat.

Comunitatea evreiasca din Odesa ia in calcul plecarea in Republica Moldova daca violentele se intensifica

Etnicii evrei din Odesa au pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, afirma lideri ai comunitatii evreiesti, citati de ziarul The Jerusalem Post.

Aeronava care il va transporta pe Dmitri Rogozin in Republica Moldova, deviat prin Romania

Autoritatile din Ucraina nu au permis tranzitul avionului vicepresedintelui rus Dmitri Rogozin prin spatiul sau aerian, astfel ca aeronava va trece prin spatiul aerian al Romaniei pentru a ajunge in Republica.

Timp de patru zile, TVR Cluj transmite din Republica Moldova, pe patru canale simultan

TVR Cluj lanseaza, in premiera, un proiect editorial. Caravana Moldova spre Europa va transmite in zilele 8-11 mai pe patru canale de televiziune TVR Cluj, TVR 3, TVR International si Moldova 1. Proiectul isi propune sa prezinte telespectatorilor o altfel de Moldova, o tara cu aspiratii europene, pe un traseu al reformelor democratice.

Cum cuceresc rusii Republica Moldova

Actiuni culturale si umanitare, privatizarea unor intreprinderi strategice, finantarea unor partide si asociatii obstesti, expansiunea mediatica, sustinerea regiunii separatiste sunt instrumentele subtile folosite de Rusia pentru a-si mentine influenta in Moldova si a-i opri avantul european.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )