Libnet.ro
UNICEF

10:30

Calin Popescu-Tariceanu, in vizita oficiala in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu-Tariceanu, in vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, va efectua, in perioada 7-8 mai, o vizita oficiala in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Parlamentului, Igor Corman. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu cere refacerea Uniunii Social Liberale

Presedintele Senatului, CalinPopescu Tariceanu, cere refacerea Uniunii Social Liberale USL), relateazaB1 TV. intr-o scrisoare adresata liberalilor, Tariceanu afirma ca in PNL nu mai exista.

Ofiter roman Republica Moldova: Rusia Ne va Ataca. E o problema de timp.

Locotenent-colonel Anatolie Caraiman, ofiter roman din armata Republicii Moldova, a declarat in cadrul unei dezbateri desfasurate la Bran, ca Rusia Va Ataca Republica Moldova si se fac pregatiri in acest sens in regiunea transnistreana, totul fiind o problema de timp scurt.

Recensamant in Republica Moldova: Localitatea cu cei mai multi romani declarati va castiga un automobil

Localitatea din Republica Moldova care va avea procentajul cel mai mare de romani declarati la recensamantul din 12-25 mai, va castiga un automobil. Alte doua localitati, care vor ocupa locul 2 si 3 dupa procentajul de romani declarati de asemenea vor fi premiate, transmiste IPN.

Victor Ponta: Criza din Ucraina e o mare problema pentru Romania si Republica Moldova

Premierul roman Victor Ponta a afirmat duminica, la Negresti Oas, ca situatia de criza din Ucraina este o mare problema pentru Romania si mai ales pentru Republica Moldova, iar aceasta trebuie discutata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit Agerpres.

Doi politisti de frontiera din Republica Moldova au fost arestati preventiv pentru contrabanda cu tigari

Seful unui punct de frontiera din Republica Moldova si un subordonat al sau au fost arestati preventiv. Denuntatorul este un ofiter de la Politia de Frontiera din Vaslui, care a refuzat o mita de peste 70.

Etnicii evrei din Odesa iau in calcul plecarea in Republica Moldova in cazul intensificarii violentelor

Comunitatea evreiasca din Odesa a pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, au afirmat.

Comunitatea evreiasca din Odesa ia in calcul plecarea in Republica Moldova daca violentele se intensifica

Etnicii evrei din Odesa au pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, afirma lideri ai comunitatii evreiesti, citati de ziarul The Jerusalem Post.

Antonescu: Tariceanu nu are nicio calitate sa vorbeasca despre organizarea unui congres PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este de parere ca fostul sef liberal Calin Popescu-Tariceanu nu are nicio calitate sa vorbeasca despre eventualitatea organizarii unui Congres Extraordinar dupa alegerile din.

Tariceanu, scrisoare catre PNL: Cere refacerea USL. Sunt revoltat de atitudinea lui Antonescu

Calin Popescu-Tariceanu, demisionat din PNL, a trimis o scrisoare liberalilor in care cere organizarea unui congres in PNL, imediat dupa alegerile din 25 mai. De asemenea, Tariceanu spune ca este revoltat de.

Victor Ciorbea va prelua astazi functia de Avocat al Poporului. Zgonea si Tariceanu, prezenti la ceremonie

Victor Ciorbea va prelua astazi functia de Avocat al Poporului. Ciorbea va depune juramantul in prezenta presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu si a Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )