Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarile arabe, hotarate sa ii infrunte pe jihadistii Statului Islamic

Hotnews Hotnews,
 Tarile arabe, hotarate sa ii infrunte pe jihadistii Statului Islamic

Tarile arabe au cazut de acord, duminica, sa-i infrunte pe jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI), care seamana teroare in Irak si Siria, a declarat duminica presedintele Ligii Arabe, Nabil al-Arabi. Ministrii de Externe ai tarilor arabe au convenit sa ia masurile necesare pentru a infrunta gruparile teroriste, inclusiv Statul Islamic, a declarat al-Arabi, intr-o conferinta de presa, la sfarsitul unei reuniuni ministeriale la Cairo. continuă pe Hotnews

Tarile arabe sunt de acord sa-i infrunte pe jihadistii Statului Islamic

Tarile arabe au cazut de acord sa-i infrunte pe jihadistii Statului Islamic SI), care raspandesc teroare in Irak si Siria, a declarat, ieri, seful Ligii Arabe, Nabil al-Arabi, transmite AFP.

Liga araba ii va infrunta pe jihadistii Statului Islamic

Tarile arabe au stabilit ca ii vor infrunta pe jihadistii Statului Islamic SI), grupare terorista care a ocupat teritorii insemnate din nordul Irakului si sudul Siriei, a anuntat Nabil al-Arabi, presedintele Ligii Arabe.

Tarile arabe au cazut de acord sa infrunte, intr-un mod unitar, Statul Islamic

Tarile arabe au cazut de acord sa-i infrunte pe jihadistii Statului Islamic SI), membrii ai gruparii radicale care sunt vinovati de uciderii a mii de persoane in Irak si Siria, a declarat duminica liderul Ligii Arabe, Nabil al-Arabi, potrivit AFP.

Va fi o lume sangeroasa creata de jihadistii Statului Islamic! Vezi cine face aceasta declaratie

Jihadistii care seamana teroare in Irak si Siria vor sa creeze o lume sangeroasa, a declarat luni noul inalt Comisar ONU pentru Drepturile Omului, iordanianul Zeid Raad al-Hussein, in primul sau discurs,.

Barack Obama va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat ca isi va prezenta miercuri planul de actiune pentru lupta impotriva Statului Islamic, afirmand ca nu prevede trimiterea de trupe americane pe teren si ca nu.

Autorul atacului armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles este un tortionar din cadrul Statului Islamic

Un francez care a fost ostatic al organizatiei teroriste Statului Islamic sustine ca unul dintre tortionarii care il tineau captiv in Siria este suspect in cazul atacului armat care au avut loc pe 24 mai la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, Belgia.

VIDEO Activistii libanezi ard steagul Statului Islamic, dupa modelul Ice Bucket Challenge

Mai multi activisti libanezi au inceput o provocare, dupa modelul Ice Bucket Challenge, devenita virala pe retelele de socializare. Protestatarii au ars un steag al Statului Islamic ca o razbunare pentru presupusa decapitare a unui ofiter libanez, gest ce a motivat si alte persoane sa posteze imagini sau video-uri pe internet, scrie Washington Post.

Mana dreapta a liderului Statului Islamic, UCIS intr-un raid aerian. Ce va urma?

Mana dreapta a liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis joi in urma unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii, a anuntat seful Statului Major, generalul Babaker .

Un soldat irakian povesteste cum a reusit sa supravietuiasca unui masacru al Statului Islamic

Un soldat irakian, in varsta de 23 de ani, a reusit sa scape cu viata dintr-un masacru comis de organizatia terorista Statul Islamic. in premiera, el si-a povestit experienta pentru ziarul american The New York Times.

NATO creeaza o coalitie-cheie impotriva Statului Islamic. Turcia va servi drept baza de operatiuni

La summitul NATO din Tara Galilor, care s-a incheiat ieri, SUA au anuntat stabilirea unei coalitii-cheie formata din zece state, care vor coopera in lupta impotriva organizatiei teroriste Statul Islamic SI).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )