Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tarom, pierderi taiate la jumatate in primele sase luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarom, pierderi taiate la jumatate in primele sase luni

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat operatorul aerian national. continuă pe Wall-Street Ro

Circa 400 de plangeri pe acte de tortura au fost depuse la procuratura in primele sase luni al acestui an

In primele sase luni ale anului, la procuratura au fost depuse 394 de plangeri pe acte de tortura sau cu 91 de sesizari mai putine, decat in primul semestru al anului trecut.

Profitul Bancii Transilvania a stagnat in primele sase luni, la 180,2 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a raportat pentru primul semestru un profit net de 180,19 milioane lei 41 milioane euro), nivel similar cu cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2% fata de finalul anului trecut, la 30,12 miliarde lei.

Lemn in valoare de peste 2 milioane de lei confiscat de politistii din Alba in primele 6 luni din 2013

Politistii din Alba au realizat un veritabil record in ceea ce priveste volumul materialului lemnos confiscat in primele sase luni din 2013. Cresterea raportata la perioada similara din 2012 este din 90 la suta.

In primele 6 luni, durata medie a sederii turistilor in Romania a fost de 2,2 zile in cazul romanilor si de doua zile in cazul strainilor

Durata medie a sederii in Romania a turistilor in luna iunie 2013 a fost de 2,7 zile la turistii romani iar la turistii straini de 2,1 zile, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica. Cumulat pe primele 6 luni din acest an, durata medie a sederii a fost de 2,2 zile la turistii romani, in timp ce la turistii straini a fost de 2,0 zile. Trei sferturi dintre turisti prefera cazarea in hoteluri, iar Capitala si orasele resedinta de judet atrag trei sferturi dintre turisti.

INS: In primele 6 luni din acest an s-au eliberat cu 4,5% mai putine autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale fata de aceeasi perioada din 2012

In luna iunie 2013, s-au eliberat 3. 564 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 5,9% fata de luna mai 2013 si in scadere cu 9,2% fata de luna iunie 2012. In total, pe primele 6 luni din acest an s-au eliberat 17. 396 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 4,5%, fata de aceeasi perioada din anul trecut.

Peugeot, pierderi de doar 65 milioane euro. Semne de revenire.

Grupul PSA Peugeot Citroen a avut o pierdere operationala de 65 milioane euro in prima jumatate a anului, mai redusa fata de cea anticipata de analisti, datorita reducerii semnificative a costurilor, care a acoperit efectul scaderii puternice a vanzarilor in Europa, potrivit Mediafax. Pierderile inregistrate de grupul francez sunt sub estimarile analistilor contactati de Bloomberg, de aproximativ 300 milioane euro pentru primele sase luni din acest an. Totusi in primul semestru al anului .

Liderul tour-operatorilor din Romania a avut afaceri in crestere cu 2% in primul semestru

Eximtur, cea mai mare agentie de turism la nivel national cu capital romanesc, anunta ca a inregistrat in primele sase luni din acest an o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro. Vanzarile astfel consemnate sunt in crestere cu 2% fata de cele din perioada similara a anului trecut.

Eximtur a avut o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro

Eximtur a inregistrat, in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro, mai mult cu 2% fata de perioada similara anului trecut, conform unui comunicat remis redactiei.

BCR- profit de 127 mil. euro la sase luni, fata de o pierdere echivalenta in aceeasi perioada a anului trecut

BCR a trecut pe profit in primul semestru, cu un rezultat de 556,7 milioane de lei 126,8 milioane euro), fata de pierderea de 548,5 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, dar activele au scazut cu 4,9%, la 69,72 miliarde lei 15,63 miliarde euro) comparativ cu finele anului 2012, noteaza Mediafax, citand un comunicat al bancii. La sfarsitul primului trimestru, BCR inregistra pierderi de 12,1 milioane de lei, pe fondul unei deteriorari atat a venitului operational, cat si a profitului operational.

Banca Trasilvania, profit net pe primele 6 luni de 180 milioane de lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profit brut de 209,42 milioane lei, fata de 193,22 milioane lei, la 30. Profitul net este de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei. Ratingul Bancii Transilvania a fost reconfirmat recent de Agentia Fitch, la BB- cu perspectiva stabila, pentru creditele pe termen lung.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )