Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tatarii din Crimeea se pregatesc sa voteze pentru autonomie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tatarii din Crimeea se pregatesc sa voteze pentru autonomie

Tatarii din Crimeea vor organiza, sambata viitoare, un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia a peninsulei ucrainene, conform unei decizii luate de aceasta minoritate ieri, in cadrul unui congres, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Minoritatea tatara din Crimeea se pregateste sa voteze pentru autonomie

Tatarii din Crimeea vor sa organizeze un vot pentru autonomia lor pe teritoriul lor istoric dupa anexarea peninsulei de catre Rusia, au decis sambata in regim de urgenta liderii minoritatii intr-un congres, transmite AFP.

Tatarii din Crimeea se pregatesc sa voteze pentru autonomie

Tatarii din Crimeea vor organiza sambata un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia. Reprezentantii tatarilor din toata Crimeea s-au reunit in orasul Bahcisarai pentru.

Tatarii din Crimeea vor AUTONOMIE, dupa anexarea de catre Rusia

Tatarii din Crimeea vor organiza sambata un vot pentru autonomie pe teritoriul lor istoric, dupa anexarea de catre Rusia, au decis ei sambata, in cadrul unui congres, relateaza AFP, conform.

Tatarii din Crimeea au votat in favoarea autonomiei.

Tatarii din Crimeea au votat in favoarea autonomiei. Peste 300. 000 de reprezentanti ai comunitatii musulmane s-au adunat pentru a-si decide soarta. Cu toate ca reprezinta o minoritate in Crimeea, tatarii au demonstrat astfel ca nu doresc sa faca parte din teritoriul anexat recent la Rusia. Tatarii nu recunosc anexarea regiunii de catre Rusia. Noi am votat in favoarea crearii unei autonomii, spune liderul acestora, Refat Ciubarov. Dupa incheierea scrutinului, liderul tatarilor din Crimeea s-a .

Tatarii din Crimeea vor autonomie in cadrul peninsulei

Reprezentantii minoritatii tatare din Crimeea au votat, sambata, in favoarea autonomiei pe teritoriul sau istoric, dupa anexarea recenta de catre Rusia, insa nu au reusit sa ajunga la o viziune comuna asupra atitudinii pe care sa o aiba fata de noile autoritati ruse, transmite AFP.

Tatarii din Crimeea au votat iN FAVOAREA AUTONOMIEI pe teritoriul anexat de Rusia

Minoritatea tatara din Crimeea a votat, sambata, in favoarea autonomiei sale pe teritoriul anexat recent de Rusia, relateaza agentiile Ukrinform si RIA Novosti, conform Mediafax. Tatarii nu recunosc anexarea.

Cei peste 300.000 de tatari din Crimeea au votat in favoarea autonomiei

Tatarii din Crimeea au votat in favoarea autonomiei. Peste 300. 000 de reprezentanti ai comunitatii musulmane s-au adunat pentru a-si decide soarta. Cu toate ca reprezinta o minoritate in Crimeea, tatarii au.

Tatarii din Crimeea au votat in favoarea autonomiei lor

Tatarii din Crimeea au votat, sambata, in favoarea autonomiei lor pe teritoriul anexat recent de Rusia, dar liderii acestora nu au ajuns la un consens privind modalitatea de cooperare cu noile autoritati ruse, potrivit AFP.

Minoritatea tatara din Crimeea isi cere dreptul la autonomie prin vot

Liderul tatarilor din Crimeea a propus organizarea unui vot pentru autonomie, sambata, pe teritoriul lor istoric. Votul ar putea avea loc pe fondul actualei crize ucrainene, care se prelungeste de mai bine de trei luni si care a culminat cu pierderea peninsulei Crimeea de catre Ucraina si anexarea ei la Rusia.

Rusia ar fi amenintat cateva state est-europene, intre care si Republica Moldova, pentru a nu vota rezolutia ONU ce declara invalid referendumul din Crimeea

Rusia a amenintat cateva state est-europene si din Asia Centrala cu repercusiuni daca voteaza in favoarea unei rezolutii ONU in aceasta saptamana, care sa declare invalid referendumul din Crimeea, au declarat diplomati de la Natiunile Unite, citati de Reuters. Aceasta dezvaluire despre amenintarile Rusiei are loc dupa ce Moscova a acuzat tarile occidentale ca folosesc o presiune rusinoasa, pana la santaj politic si amenintari economice, in incercarea de a convinge cele 193 de state membre ONU sa sprijine o rezolutie privind criza din Ucraina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )