Libnet.ro
UNICEF

08:00

Taxa de divort la primarie se va scumpi din 2016

România Liberă România Liberă,
Taxa de divort la primarie se va scumpi din 2016

Cuplurile care divorteaza pe cale administrativa, la primarie, ar putea plati mai mult de anul viitor. Prin noul Cod Fiscal, care va intra in vigoare anul viitor, Guvernul va permite primariilor sa majoreze cu pana la 50% taxa administrativa pentru divort, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vesti bune pentru companiile din energie: taxa pe stalp, eliminata din 2016

Taxa pe constructii speciale ar putea sa fie eliminata din 2016, Guvernul motivand ca masura va duce la cresterea investitiilor in sectorul privat si la cresterea competitivitatii companiilor romanesti. Taza a fost redusa la inceputul acestui an de la.

Taxa de divort ar putea fi marita

Guvernul a decis cresterea taxei de divort la primarie, incepand din 2016. Persoanele care doresc sa divorteze pe cale administrativa vor putea plati mai mult. Guvernul urmeaza sa ridice pana la 750 de.

Turistii nu vor mai achita taxa hoteliera din 2016 - proiect

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare pentru fiecare zi de sejur, perceputa de primarii prin intermediul unitatilor de cazare, taxa fiind propusa spre abrogare prin proiectul noului Cod Fiscal,.

Inca un motiv pentru investitiile in actiuni romanesti: in noul Cod Fiscal, impozitul pe dividende este eliminat din 2016

Impozitul de 16% pe veniturile din dividende ar putea sa fie eliminat de la 1 ianuarie 2016, Guvernul invocand evitarea dublei impuneri, ceea ce va duce la diminuarea comportamentului evazionist si limitarea externalizarii profitului. Aceasta masura.

Guvernul vrea sa reduca accizele din 2016, ingrijorat de scaderea consumului de carburanti si alcool

Accizele la carburanti si alcool vor fi reduse incepand cu anul viitor, a decis Guvernul, ingrijorat ca de scaderea consumului, relateaza Mediafax. Titeiul din productia interna si cafeaua, bijuteriile,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )