Libnet.ro
UNICEF

06:00

Turistii nu vor mai achita taxa hoteliera din 2016 - proiect

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Turistii nu vor mai achita taxa hoteliera din 2016 - proiect

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare pentru fiecare zi de sejur, perceputa de primarii prin intermediul unitatilor de cazare, taxa fiind propusa spre abrogare prin proiectul noului Cod Fiscal,. continuă pe Wall-Street Ro

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare pentru fiecare zi de sejur, perceputa de primarii prin intermediul unitatilor de cazare, taxa fiind propusa spre.

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare pentru fiecare zi de sejur, perceputa de primarii prin intermediul unitatilor de cazare, taxa fiind propusa spre abrogare prin proiectul noului Cod Fiscal.

Vesti bune pentru companiile din energie: taxa pe stalp, eliminata din 2016

Taxa pe constructii speciale ar putea sa fie eliminata din 2016, Guvernul motivand ca masura va duce la cresterea investitiilor in sectorul privat si la cresterea competitivitatii companiilor romanesti. Taza a fost redusa la inceputul acestui an de la.

ANPC: Bancile nu vor mai putea urmari clientii cu credite ipotecare dupa vanzarea imobilului in garantie

Bancile nu vor mai putea urmari alte active sau veniturile viitoare ale clientilor cu credite avand garantii imobiliare, chiar daca din executarea garantiei nu a rezultat acoperirea integrala a obligatiilor de plata, potrivit unui proiect de lege publicat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) care preia o directiva UE.

Taxa de divort la primarie se va scumpi din 2016

Cuplurile care divorteaza pe cale administrativa, la primarie, ar putea plati mai mult de anul viitor. Prin noul Cod Fiscal, care va intra in vigoare anul viitor, Guvernul va permite primariilor sa majoreze cu pana la 50% taxa administrativa pentru divort, informeaza Mediafax.

Guvernul vrea sa reduca accizele din 2016, ingrijorat de scaderea consumului de carburanti si alcool

Accizele la carburanti si alcool vor fi reduse incepand cu anul viitor, a decis Guvernul, ingrijorat ca de scaderea consumului, relateaza Mediafax. Titeiul din productia interna si cafeaua, bijuteriile,.

VIDEO: Olandezii vor organiza primul circ digital din lume, cu drone in loc de acrobati

Se intampla in Europa. O companie olandeza va organiza pe Amsterdam Arena un concert inedit ale carui vedete vor fi ansambluri de roboti si drone echipate cu laser, potrivit Mediafax. ro .

Inca un motiv pentru investitiile in actiuni romanesti: in noul Cod Fiscal, impozitul pe dividende este eliminat din 2016

Impozitul de 16% pe veniturile din dividende ar putea sa fie eliminat de la 1 ianuarie 2016, Guvernul invocand evitarea dublei impuneri, ceea ce va duce la diminuarea comportamentului evazionist si limitarea externalizarii profitului. Aceasta masura.

MAI solicita inchiderea scolii din Tancabesti

Dupa ce zece copii s-au intoxicat cu vapori de clor, miercuri dimineata, la la Scoala generala nr. 1 din localitatea Tancabesti, Ministerul Afacerilor Interne a solicitat factorilor responsabili inchiderea unitatii de invatamant, informeaza MAI.

Hackerii rusi au furat milioane de dolari de la mai multe banci, inclusiv din Romania

Hackeri rusi au furat milioane de dolari incepand din 2013 de la numeroase banci din Rusia, Europa inclusiv Romania) si Statele Unite, potrivit unui raport al Kaspersky Lab ZAO, relateaza Wall Street Journal.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )