Libnet.ro
UNICEF

08:00

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera

Antena3 Antena3,
Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare pentru fiecare zi de sejur, perceputa de primarii prin intermediul unitatilor de cazare, taxa fiind propusa spre. continuă pe Antena3

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare pentru fiecare zi de sejur, perceputa de primarii prin intermediul unitatilor de cazare, taxa fiind propusa spre abrogare prin proiectul noului Cod Fiscal.

Turistii nu vor mai achita taxa hoteliera din 2016 - proiect

Turistii nu vor mai achita, incepand cu anul viitor, taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare pentru fiecare zi de sejur, perceputa de primarii prin intermediul unitatilor de cazare, taxa fiind propusa spre abrogare prin proiectul noului Cod Fiscal,.

TVA ar putea fi redus, de anul viitor, la 20%

In sedinta de Guvern s-a discutat, miercuri, despre proiectul noului Cod Fiscal, care prevede reducerea cotei standard a taxei pe valoarea adaugata, de anul viitor, de la 24% la 20%, informeaza Mediafax.

ANPC: Bancile nu vor mai putea urmari clientii cu credite ipotecare dupa vanzarea imobilului in garantie

Bancile nu vor mai putea urmari alte active sau veniturile viitoare ale clientilor cu credite avand garantii imobiliare, chiar daca din executarea garantiei nu a rezultat acoperirea integrala a obligatiilor de plata, potrivit unui proiect de lege publicat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) care preia o directiva UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )