Libnet.ro
UNICEF

10:30

Taximetristi buzoieni, urmariti penal pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Taximetristi buzoieni, urmariti penal pentru evaziune fiscala

Administratorii unei societati comerciale din Buzau ce are ca obiect de activitate executarea de servicii de taximetrie sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei patru judecatori urmariti penal, pentru ca ar fi cerut mita

Ion Stanciu, Elena Roventa si Ciprian Sorin Viziru sunt ceilalti trei judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) urmariti penal, impreuna cu colegul lor Mircea Moldovan, pentru ca ar fi cerut si primit bani.

Administrator de firma din Cluj, anchetat pentru evaziune fiscala. Prjudiciul, 500.000 de lei

Aproape 100. 000 de lei, documente contabile si unitati informatice au fost ridicate de politistii de investigare a fraudelor din Cluj, in urma a 11 perchezitii efectuate la locuintele unui barbat banuit de evaziune fiscala si la sediile societatilor comerciale administrate de acesta. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este estimat la 500. 000 de lei.

DNA: Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, URMARITI penal. Magistratul fugar s-a predat

Update 19. 51 - Cine sunt cei patru judecatori urmariti penal, ca ar fi cerut mitaUpdate 19. 10 - Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt urmariti penal, dupa ce ar fi cerut si primit bani in.

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, urmariti penal. DNA cere aviz pentru arestarea magistratilor

Update 22. 37 - DNA a solicitat Sectiei de judecatori a CSM, luni seara, aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) suspectati ca ar fi cerut si.

UPDATE. Cei patru judecatori, urmariti penal. Magistratul care se ascundea de procurori a venit singur la sediul DNA: Am fost la plimbare

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt audiati, luni dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru fapte de coruptie. Audierile ar putea avea legatura cu cazul judecatorului Stan Mustata, arestat preventiv pentru luare de mita, conform B1 TV.

Mare furnizor de alcool pentru cluburi, banuit de prejudiciu de 1 milion euro

Politia Capitalei a pus in aplicare doua mandate de aducere si a facut doua perchezitii in aceasta dimineata la o firma detinuta de doua persoane, sot si sotie, acuzati de evaziune fiscala, a declarat pentru ziarul BURSA Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Bucuresti.

Mihail Vlasov, urmarit penal pentru ca l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al CCIR

Mihail Vlasov este urmarit penal in dosarul in care este cercetata si fiica sa Vanda Vlasov, fiind acuzat de santaj, dupa ce l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, spunandu-i ca nu este bine ce face si ca nu ar vrea sa sufere si copiii altuia, potrivit DNA.

Traian Berbeceanu, urmarit penal pentru noi fapte de coruptie

Fostul sef al BCCO Alba Iulia Traian Berbeceanu s-a prezentat vineri la DIICOT, pentru a i se aduce la cunostinta alte patru noi infractiuni pentru care este cercetat, intre acestea numarandu-se o fapta de luare de mita si una de spalare de bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )