Libnet.ro
UNICEF

08:00

Taximetristii din zona a cinci aeroporturi, controlati de Politie

B1 B1,
Taximetristii din zona a cinci aeroporturi, controlati de Politie

Taxiurile din zona a cinci aeroporturi au fost controlate de politie, in cadrul unei actiuni ce vizeaza legalitatea transportului in regim de taxi, informeaza Agerpres. in doua ore, politistii au aplicat. continuă pe B1

Taxiurile din zona aeroporturilor, controlate de politie

Taxiurile din zona aeroporturilor au fost controlate de politie, in cadrul unei actiuni ce vizeaza legalitatea transportului in regim de taxi. in numai doua ore, politistii au aplicat aproape 30 de sanctiuni contraventionale.

Pasagerii din tarile afectate de Ebola vor putea intra in Statele Unite doar prin cinci aeroporturi

Pasagerii care intra in Statele Unite ale Americii SUA) venind din tarile afectate de Ebola - Liberia, Sierra Leone si Guineea - trebuie sa aleaga unul din cele cinci aeroporturi unde functioneaza masuri de.

Bloomberg: 25 de banci din zona euro nu au trecut testele Bancii Centrale Europene

Actiunile bancilor din zona euro erau vineri in scadere, traderii citand un articol publicat de Bloomberg, potrivit caruia 25 de banci din zona euro nu au trecut testele de stres derulate de Banca Centrala.

Mersch, BCE: Economia europeana nu a iesit din zona de pericol

Economia europeana nu a iesit din zona de pericol, spune Yves Mersch, membru in board-ul executiv al Bancii Centrale Europene BCE), care face apel la continuarea integrarii financiare pentru depasirea obstacolelor care mai exista in calea cresterii.

Cel putin 11 banci din zona euro ar fi picat testul de stres derulat de BCE

Cel putin 11 banci europene dintr-un total de 130 din zona euro nu au trecut testul de stres, derulat de catre Banca Centrala Europeana BCE), in colaborare cu Autoritatea Bancara Europeana, parte a evaluarii generale, care au verificat rezistenta.

Taximetristii care isi fac veacul pe langa aeroporturi, verificati de politistii

Politistii au aplicat amenzi in valoare totala de 6. 640 de lei in urma unor controale facute miercuri pentru verificarea transportului rutier in regim taxi in zona aeroporturilor internationale Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Bucuresti - Henri Coanda.

Romania urca 5 pozitii in clasamentul FIFA: Locul 21, cea mai buna clasare din ultimii cinci ani si jumatate

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 21, cu 876 de puncte, dupa o urcare de cinci pozitii, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii joi, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din martie.

Continental spune ca a facut progrese importante ca parte a programului de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a facut progrese importante pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 000 de angajati la fabrica din Timisoara unde productia de anvelope va fi de 15 milioane anul acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )