Libnet.ro
UNICEF

15:00

TCE 3 Brazi, firma lui Culita Tarata, a intrat in faliment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TCE 3 Brazi, firma lui Culita Tarata, a intrat in faliment

TCE 3 Brazi, detinuta de Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a intrat in faliment, dupa ce instanta a admis ieri cererea de deschidere a procedurii de faliment al firmei, care a avut in ultimii sase ani profit de 50 milioane euro, dar a acumulat si datorii de 30 milioane euro, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

TCE 3 Brazi, firma prin care Culita Tarata care a concesionat in trecut Insula Mare a Brailei, a intrat in faliment

TCE 3 Brazi, detinuta de Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a intrat in faliment, dupa ce instanta a admis miercuri cererea de deschidere a procedurii de faliment al firmei. TCE 3 Brazi a avut in ultimii sase ani profit de 50 milioane euro, dar a acumulat si datorii de 30 milioane euro.

TCE 3 Brazi, firma prin care Culita Tarata a facut 50 mil. euro profit, in faliment

TCE 3 Brazi, detinuta de Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a intrat in faliment, dupa ce instanta a admis miercuri cererea de deschidere a procedurii de faliment al firmei, care a avut in ultimii sase ani profit de 50 milioane.

Firma cu care Culita Tarata a castigat 50 milioane de euro a dat faliment

TCE 3 Brazi a lucrat in arenda, pana in urma cu doi ani, o suprafata de 57. 000 de hectare de teren din Insula Mare a Brailei, fiind cel mai mare beneficiar al Agentiei Domeniilor Statului ADS). in prezent, firma figureaza in arhivele ADS cu un debit de 99 de milioane de lei peste 22 milioane de euro), suma provenita din resturi de plata la arenda in anii 2002-2007, la care se adauga penalitatile aferente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )