Libnet.ro
UNICEF

13:00

TCE 3 Brazi, firma prin care Culita Tarata a facut 50 mil. euro profit, in faliment

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TCE 3 Brazi, firma prin care Culita Tarata a facut 50 mil. euro profit, in faliment

TCE 3 Brazi, detinuta de Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a intrat in faliment, dupa ce instanta a admis miercuri cererea de deschidere a procedurii de faliment al firmei, care a avut in ultimii sase ani profit de 50 milioane. continuă pe Wall-Street Ro

TCE 3 Brazi, firma prin care Culita Tarata care a concesionat in trecut Insula Mare a Brailei, a intrat in faliment

TCE 3 Brazi, detinuta de Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a intrat in faliment, dupa ce instanta a admis miercuri cererea de deschidere a procedurii de faliment al firmei. TCE 3 Brazi a avut in ultimii sase ani profit de 50 milioane euro, dar a acumulat si datorii de 30 milioane euro.

Firma cu care Culita Tarata a castigat 50 milioane de euro a dat faliment

TCE 3 Brazi a lucrat in arenda, pana in urma cu doi ani, o suprafata de 57. 000 de hectare de teren din Insula Mare a Brailei, fiind cel mai mare beneficiar al Agentiei Domeniilor Statului ADS). in prezent, firma figureaza in arhivele ADS cu un debit de 99 de milioane de lei peste 22 milioane de euro), suma provenita din resturi de plata la arenda in anii 2002-2007, la care se adauga penalitatile aferente.

TCE 3 Brazi, firma lui Culita Tarata, a intrat in faliment

TCE 3 Brazi, detinuta de Culita Tarata, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a intrat in faliment, dupa ce instanta a admis ieri cererea de deschidere a procedurii de faliment al firmei, care a avut in ultimii sase ani profit de 50 milioane euro, dar a acumulat si datorii de 30 milioane euro, transmit surse din presa.

Ciorbea ataca la CCR o lege din 2008 prin care au fost transferate catre CL Constanta 20% din actiunile Portului Constanta

Victor Ciorbea ataca la Curtea Constitutionala o lege din 2008 prin care au fost transferate catre Consiliul Local al Municipiului Constanta 20% din actiunile Portului Constanta. Demersul Avocatului Poporului e.

Mihai Gadea solicita Senatului o hotarare prin care Curtea de Conturi sa stabileasca legalitatea privatizarii ICA

Jurnalistul Mihai Gadea solicita Senatului, printr-o scrisoare, adoptarea unei hotarari prin care Curtea de Conturi sa stabileasca legalitatea procedurii de privatizare in cazul Institutului de Cercetare Alimentara ICA), scrie Agerpres.

Victor Ciorbea ataca la Curtea Constitutionala o lege din 2008 prin care au fost transferate catre Consiliul Local al Municipiului Constanta 20% din actiunile Portului Constanta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a transmis marti, 9 septembrie, catre Curtea Constitutionala o exceptie de neconstitutionalitate a Legii 216/2008 privind transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20% detinut de stat la Portul Constanta catre Consiliul Local al Municipiului Constanta. Demersul este important in contextul in care Guvernul si Primaria Constanta vor ca Ministerul Transporturilor sa cedeze inca 13% din actiuni Consiliului Local. Victor Ciorbea sustine ca titularii unor astfel de actiuni nu pot fi decat statul si primariile, nu consiliile locale sau judetene care nu au personalitate juridica. Vezi documentul atasat.

Utile: A fost descoperit secretul tineretii vesnice. Nu costa nimic si e la indemana oricui; O solutie simpla prin care angajatii devin mai productivi si mai fericiti; Gustari pe care sa le mananci dupa sex, ca sa slabesti

Un sutien prea stramt te poate imbolnavi de cancer la san? Se crede ca patru din cinci femei poarta un sutien care nu li se potriveste. Pozitii sexuale care va mentin in forma. In piramida nevoilor umane, activitatea sexuala este plasata la temelie, alaturi de alimentatie si de nevoia de adapost.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )