Libnet.ro
UNICEF

16:00

Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA

Adevărul Adevărul,
Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel a fost, cel mai probabil, interceptat de serviciile de spionaj americane, anunta Biroul sefului Guvernului german, precizand ca Merkel l-a sunat in aceasta seara pe presedintele SUA, Barack Obama, pentru a cere explicatii. continuă pe Adevărul

UPDATE Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel a fost, cel mai probabil, interceptat de serviciile de spionaj americane, anunta Biroul sefului Guvernului german, precizand ca Merkel l-a sunat in aceasta seara pe presedintele SUA, Barack Obama, pentru a cere explicatii.

SPIONAJ. Telefonul Angelei Merkel, posibil interceptat de serviciile secrete din SUA. ...

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel ar putea fi monitorizat de agentiile de spionaj americane. Merkel l-a sunat, miercuri, pe Barack Obama pentru a cere explicatii, informeaza Sky News care citeaza surse oficiale din Guvernul german. Cancelarul i-a transmis presedintelui Obama ca, daca informatiile se vor confirma, aceasta situatie este total inacceptabila, a declarat purtatorul de cuvant al cancelarului german, citat de Sky News. Casa Alba a emis insa un comunicat prin care .

Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA: Obama neaga acest lucru

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel a fost, probabil, interceptat de serviciile de spionaj americane, anunta Biroul sefului Guvernului german. Autoritatile precizeaza ca Merkel l-a sunat in aceasta se.

Angela Merkel crede ca telefonul sau mobil este interceptat de serviciile secrete americane

Telefonul mobil al Angelei Merkel ar putea fi spionat de serviciile secrete americane, motiv pentru cancelarul l-a sunat pe presedintele Barack Obama pentru a discuta aceasta chestiune, afirma miercuri cancelaria, intr-un comunicat citat de AFP.

Obama: Serviciile secrete americane NU monitorizeaza convorbirile Angelei Merkel

Biroul cancelarului german a comunicat in urma cu putin timp ca exista informatii ca telefonul mobil al Angelei Merkel a fost interceptat de servicile secrete americane, relateaza Sky News. in acest context,.

Subiectele zilei: Planul Angelei Merkel pentru Europa; Patriarhul Daniel vrea sa faca jocurile in investitiile strategice; Povestea unei calificari de vis: Generatia lui Dobrin s-a nascut in dauna grecilor, dar a fost taxata de comunisti pentru o greseal

Ultimul deportat ramas in Siberia romaneasca: cum l-au scos nemtii la lumina, in 2013, pe nea Costica Ciolacu, unicul locuitor din Rubla. Pe Valea Calmatuiului, undeva, in judetul Braila, la cativa kilometri de orasul Insuratei, mai exact in nordul urbei, pe malul stang al apei, locuieste nea Costica Ciolacu. America privita prin lentila RMGC. Intrebarea care se pune este daca manifestatiile anti-RMGC si cele impotriva gazelor de sist contin germenii anti-americanismului. RMGC este o companie canadiana, dar majoritatea capitalului este american si exista fireste un lobby american in favoarea proiectului.

Planul Angelei Merkel pentru Europa.

Saptamanalul german Der Spiegel sustine ca Angela Merkel face presiuni pentru modificarea Tratatului de functionare a Uniunii Europene pentru a permite Bruxelles-ului sa exercite un control mai strict asupra deficitelor bugetare ale statelor membre ale zonei euro. La schimb, acestea vor putea beneficia de sume suplimentare dintr-un buget nou rezervat eurozonei pentru proiecte nationale. Statele care nu fac sau nu vor sa faca parte din zona euro vor primi, asa cum doreste David .

Serviciile secrete ruse vor acces total la datele internautilor

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei FSB) vrea acces total la datele personale ale utilizatorilor de internet. Ministerul Comunicatiilor din Federatia Rusa a elaborat un proiect de lege care prevede ca, incepand cu data de 1 iulie 2014, toti providerii de internet trebuie sa instaleze echipamente speciale de monitorizare a traficului cu ajutorul carora FSB-ul va putea vedea activitatea fiecarei persoane pe internet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )