Libnet.ro
UNICEF

01:05

Televiziunea muzicala MTV Romania a fost scoasa din grila UPC

Hotnews Hotnews,
 Televiziunea muzicala MTV Romania a fost scoasa din grila UPC

Televiziunea muzicala MTV Romania a fost scoasa din grila UPC Romania incepand de la 1 septembrie, potrivit unui anunt transmis de compania de telecomunicatii abonatilor sai, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Reactia oficiala a Kremlinului: Remarca lui Putin privind ocuparea Kiev-ului in doua saptamani a fost scoasa din context

Remarca lui Vladimir Putin privind ocuparea Kiev-ului in doua saptamani, facuta intr-o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si dezvaluita pe surse luni de cotidianul italian La Repubblica, a fost scoasa din context, a declarat marti Yuri Ushakov, consilierul diplomatic al Kremlinului, citat de Itar-Tass. Afirmatia a fost scoasa din context si a capatat astfel un inteles diferit, potrivit lui Yuri Ushakov.

Masina lui s-a transformat in torta pe A1. Circulatia a fost oprita din cauza fumului gros

O masina a luat foc pe A1, pe sensul de mers spre Pitesti. Soferul a avut noroc pentru ca a reusit sa traga pe dreapta si sa coboare din masina la timp. Circulatia a fost insa ingreunata aproape o ora,.

GERMANIA: Aplicatia Uber a fost interzisa din cauza sesizarilor facute de catre companiile de taxi

Anterior, Uber a fost interzisa in Berlin si Hamburg, motivul invocat de catre autoritatile locale fiind incalcarea normelor privind siguranta pasagerilor prin folosirea unor soferi neautorizati si a unor automobile fara licenta de transport.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )