Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tendinte de calatorie in 2017: ce destinatii atrag tot mai multi romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tendinte de calatorie in 2017: ce destinatii atrag tot mai multi romani

Din ce in ce mai multi romani prefera sa calatoreasca in interiorul Europei, catre destinatii cu iesire la Marea Mediterana sau Oceanul Atlantic, unde cultura si experientele locale sunt familiare, dar si de cealalta parte a lumii, catre Africa si. continuă pe Wall-Street Ro

Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca Guvernul Grindeanu are cei mai multi membri dintre toate statele UE: infiinteaza 110 posturi de ministri si secretari de stat, pe banda rulanta, pentru a satisface clientela politca a PSD si ALDE

Guvernul Sorin Grindeanu va avea, in total, aproximativ 110 ministri si secretari de stat, cel mai mare numar din toate guvernele Uniunii Europene, sustine europarlamentarul Sigfried Muresan.

Avem guvernul cu cei mai multi ministri dintre toate cele 28 de tari ale Uniunii Europene

Guvernul Dragnea-Grindeanu va avea in jur de 110 ministri si secretari de stat, devenind, astfel, Executivul cel mai stufos dintre toate tarile Uniunii Europene, sustine europarlamentarul Siegfried Muresan PMP).

Digitalizarea- serviciul spre care se privesc cu speranta tot mai multe banci

Bancile vor pune accentul pe digitalizare in viitorul pe termen mediu, desi asistam nu neaparat la o criza bancara in Europa, cat mai degraba la o criza a profitabilitatii bancilor- aceasta a fost una din ideile principale lansate in cursul celui mai important forum bancar anual- The Central Eastern European Forum, organizat marti si miercuri de Euromoney. Evenimentul reuneste principalii jucatori din zona bancara, a reunit bancheri de top din Romania, sefi de fonduri de investitii, actuali si fosti viceguvernatori ai BNR si lideri ai comunitatii bancare locale.

Mita de mii de ore la vama: Mai multi politisti de frontiera au fost retinuti intr-un dosar de contrabanda (VIDEO)

18 politisti de frontiera din judetul Arad au fost retinuti de procurorii DNA. Politistii, ridicati in urma a zeci de descinderi, sunt suspectati ca primeau mii de euro ca sa lase diverse persoane sa.

Mita de mii de euro la vama: Mai multi politisti de frontiera au fost retinuti intr-un dosar de contrabanda (VIDEO)

18 politisti de frontiera din judetul Arad au fost retinuti de procurorii DNA. Politistii, ridicati in urma a zeci de descinderi, sunt suspectati ca primeau mii de euro ca sa lase diverse persoane sa.

Adolescentele au o manie: sa-si faca labioplastie. Ce presupune interventia, care sunt riscurile si de ce tot mai multe tinere apeleaza la ea

Tot mai multe adolescente apeleaza la medici plasticieni pentru a-si schimba forma si dimensiunea labiilor, numarul americancelor in varsta de 18 ani care au suferit aceasta interventie dublandu-se in anul 2015.

in primavara fac eu o MANIFESTATIE. 500.000 de oameni, mai multi ca la Revolutie. Gigi Becali reactioneaza DUR contra Armatei. Ce a decis: SCHIMBA NUMELE ECHIPEI?

Gigi Becali a decis sa tina o conferinta de presa in care sa vorbeasca despre problemele pe care le are cu Armata cu privire la numele echipei pe care o patroneaza, acesta oferind informatii.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

Tot mai multe companii din Polonia inregistreaza intarzieri la plata

Studiul Coface privind platile arata ca aproape un sfert dintre companiile din Polonia se confrunta cu restante care depasesc cu cel putin trei luni scadentele, potrivit unui comunicat de presa remis de compania de asigurari de credit.

17 idei simple de incercat in 2017 pentru o viata mai sanatoasa

La inceput de an, odata cu realizarea listei de prioritati pentru 2017, intentia de a avea un stil de viata mai sanatos si mai echilibrat reprezinta un prim pas catre un an mai bun, in care forma fizica se reflecta pozitiv in toate activitatile. O alimentatie bazata pe ingrediente naturale necesare si o ingrijire a corpului cu produse naturiste sunt doua componente esentiale pentru o viata sanatoasa, putand fi realizate prin schimbari simple in rutina zilnica, dar cu efect imediat. in lista propusa cu schimbari de adoptat in 2017 pentru a avea un organism mai sanatos si mai puternic, prin simpla inlocuire a produselor folosite frecvent cu produse naturiste, BIO si raw se numara:folosirea de uleiuri cu grasimi saturate, condimente naturale, produse apicole,, detergeni bio, produse de ingrijire si curatare pe baza de ingrediente naturale, pasta de dinti cu ingrediente naturale, etc.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )