Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tot mai multe companii din Polonia inregistreaza intarzieri la plata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tot mai multe companii din Polonia inregistreaza intarzieri la plata

Studiul Coface privind platile arata ca aproape un sfert dintre companiile din Polonia se confrunta cu restante care depasesc cu cel putin trei luni scadentele, potrivit unui comunicat de presa remis de compania de asigurari de credit. continuă pe Ziarul Bursa

Cod galben de ceata in mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Adolescentele au o manie: sa-si faca labioplastie. Ce presupune interventia, care sunt riscurile si de ce tot mai multe tinere apeleaza la ea

Tot mai multe adolescente apeleaza la medici plasticieni pentru a-si schimba forma si dimensiunea labiilor, numarul americancelor in varsta de 18 ani care au suferit aceasta interventie dublandu-se in anul 2015.

Digitalizarea- serviciul spre care se privesc cu speranta tot mai multe banci

Bancile vor pune accentul pe digitalizare in viitorul pe termen mediu, desi asistam nu neaparat la o criza bancara in Europa, cat mai degraba la o criza a profitabilitatii bancilor- aceasta a fost una din ideile principale lansate in cursul celui mai important forum bancar anual- The Central Eastern European Forum, organizat marti si miercuri de Euromoney. Evenimentul reuneste principalii jucatori din zona bancara, a reunit bancheri de top din Romania, sefi de fonduri de investitii, actuali si fosti viceguvernatori ai BNR si lideri ai comunitatii bancare locale.

Cum si-au ales numele unele dintre cele mai celebre companii din lume

Numele unei companii este probabil la fel de important precum activitatea acesteia; daca vrei sa fii cunoscut, ai nevoie de un nume rasunator si usor de retinut, arata stiridinlume. ro. Unele nume au semnificatie personala, in timp ce altele pot avea simbolistica mitologica. Exista si termeni de argou imprumutati in numele unei companii, dar si acronime [].

Faze tari: S-a aflat ce s-a intamplat pe Pamant imediat dupa impactul cu asteroidul care a dus la extinctia dinozaurilor; Cum si-au ales numele unele dintre cele mai celebre companii din lume; Dupa 30 de ani de stat intr-o punga, ramasitele lui Joseh Men

Apelul lansat pe Facebook de o invatatoare: Predau in Bucuresti si am paduchi. Vreo 2-3 asa. Si nu mi-e rusine!. O invatatoare din Bucuresti a postat pe Facebook un mesaj prin care ii roaga pe parinti si pe inspectori. Pedeapsa primita de o tanara de 18 ani pentru ca are o relatie cu un baiat de culoare. Parintii au refuzat sa o mai intretina. Allie Dowdle, o tanara studenta de 18 ani din America, a invatat intr-un mod destul de abrupt.

UPDATE Meteorologii au prelungit atentionarile cod galben de viscol in mai multe judete din sud-estul tarii

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, atentionari cod galben de viscol pentru mai multe judete din sud-estul tarii, unde intensificarile vantului ating, la rafala, 65 de kilometri pe ora. De asemenea, raman in vigoare codul galben de viscol emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru judetele Caras-Severin, Constanta si Calarasi, precum si o informare meteo valabila pentru zone din sud si sud-est.

Mai multe localitati din Gorj au ramas fara gaze

Mai multe localitati din judetul Gorj au ramas fara alimentare cu gaze din cauza unei avarii aparute in sistemul national de transport a gazelor naturale, exploatat de catre compania TRANSGAZ.

Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe strazi din Bucuresti, din cauza cetii

Vizibilitatea este sub 50 de metri, luni dimineata, pe mai multe strazi din Capitala, din cauza cetii, pe carosabil formandu-se si polei, anunta politistii de la Brigada Rutiera.

Cod galben de ceata in mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Mii de persoane au protestat, in mai multe orase din tara, fata de ordonantele gratierii si amnistiei. Oamenii au scandat la Guvern: La inchisoare, nu la guvernare!. Florin Iordache: Nu sunt informati corect |FOTO + VIDEO LIVE

Aproximativ 3. 000 de persoane au protestat, miercuri seara, in Capitala, in semn de nemultumire fata de Legea amnistiei si gratierii. Proteste similare au avut loc si in alte orase din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )