Libnet.ro
UNICEF

10:00

TENIS Federer joaca finala Turneului Campionilor cu Djokovic

Adevărul Adevărul,
TENIS Federer joaca finala Turneului Campionilor cu Djokovic

Roger Federer a reusit sambata sa se impuna in fata lui Stanislas Wawrinka, cu scorul 4-6, 7-5, 7-66), calificandu-se astfel in finala Turneului Campionilor de la Londra, unde il va intalni pe sarbul Novak Djokovic. continuă pe Adevărul

Novak Djokovic si Roger Federer, in finala Turneului Campionilor

Sarbul Novak Djokovic, numarul 1 mondial,si Roger Federer, numarul doi mondial, s-au calificat in finala TurneuluiCampionilor de la Londra, informeaza AFP. Djokovic l-a invins, sambata dupa-amiaza, in.

Roger Federer este accidentat si nu poate sa joace finala Turneului Campionilor: Novak Djokovic castiga fara meci

Elvetianul Roger Federer, numarul 2 ATP, s-a retras de la finala Turneului Campionilor de la Londra, acuzand probleme medicale la spate, relateaza AFP. El urma sa il intalneasca in finala pe Novak Djokovic,.

Meci de legenda la Londra: Novak Djokovic si Roger Federer lupta in finala Turneului Campionilor

Roger Federer a obtinut si el calificarea in ultimul act al Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce Novak Djokovici a obtinut primul calificarea. Federer si Djokovici se dueleaza in finala, duminica, de la ora 20. 00 ora Roman) .

Tenis Londra: Fratii Bryan, pentru a cincea oara in finala Turneului Campionilor

Fratii americani, Bob si Mike Bryan, lider mondiali pe echipe, s-au calificat pentru a cincea oara in finala Turneului Campionilor. Cei doi joaca in ultimul act, duminica, impotriva cuplului .

Novak Djokovici, pentru a patra oara in finala Turneului Campionilor

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat, sambata, pentru a patra oara in cariera in finala Turneului Campionilor.

Tenis: Alexandra Dulgheru s-a calificat in finala turneului de la Dubai

Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul 6, s-a calificat, vineri, in finala turneului ITF de la Dubai, relateaza Mediafax. Dulgheru a trecut in semifinale de sportiva rusa Vitalia Diatcenko, favorita numarul 7,.

Turneul Campionilor: Roger Federer s-a retras, Novak Djokovic castiga fara meci

Elvetianul Roger Federer, care acuza probleme medicale la spate, s-a retras de la finala Turneului Campionilor de la Londra in care trebuia sa il intalneasca pe Novak Djokovic, anunta AFP.

Finala Turneul Campionilor: Novak Djokovic castiga fara lupta meciul cu Roger Federer

Sezonul in circuitul masculin ATP ar fi trebuit sase incheie cu un duel de zile mari intre primii doi jucatori ai lumii in acest moment, Novak Djokovic si Roger Federer. In cele din urma finala nu s-a mai disputat din cauza unei accidentari acuzate de Federer.

LIVE Finala Turneul Campionilor: Novak Djokovic-Roger Federer (20:00)

Sezonul in circuitul masculin ATP se incheie cu un duel de zile mari intre primii doi jucatori ai lumii in acest moment, Novak Djokovic si Roger Federer.

Turneul Campionilor: Roger Federer s-a calificat in finala, dupa un meci dramatic impotriva lui Stanislas Wawrinka

Roger Federer, numarul doi mondial, s-a calificat in finala Turneului Campionilor de la Londra, dupa o semifinala dramatica impotriva compatriotului sau Stanislas Wawrinka, scor 4-6 7-5 7-6 6).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )