Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVE Finala Turneul Campionilor: Novak Djokovic-Roger Federer (20:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Finala Turneul Campionilor: Novak Djokovic-Roger Federer (20:00)

Sezonul in circuitul masculin ATP se incheie cu un duel de zile mari intre primii doi jucatori ai lumii in acest moment, Novak Djokovic si Roger Federer. continuă pe Online Sport

Finala Turneul Campionilor: Novak Djokovic castiga fara lupta meciul cu Roger Federer

Sezonul in circuitul masculin ATP ar fi trebuit sase incheie cu un duel de zile mari intre primii doi jucatori ai lumii in acest moment, Novak Djokovic si Roger Federer. In cele din urma finala nu s-a mai disputat din cauza unei accidentari acuzate de Federer.

Roger Federer este accidentat si nu poate sa joace finala Turneului Campionilor: Novak Djokovic castiga fara meci

Elvetianul Roger Federer, numarul 2 ATP, s-a retras de la finala Turneului Campionilor de la Londra, acuzand probleme medicale la spate, relateaza AFP. El urma sa il intalneasca in finala pe Novak Djokovic,.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Kei Nishikori

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala Turneului Campionilor sambata, la Londra, dupa ce l-a invins in trei seturi pe japonezul Kei Nishikori, scor 6-1 3-6 6-0.

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Andy Murray (22:00)

Joi vor avea loc ultimele partide din Grupa B de la Turneul Campionilor. In primul meci al zilei, Kei Nishikori il va intalni pe Milos Raonic de la 16:00), iar in cel de-al doilea Roger Federer se va duela cu Andy Murray 22:00).

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins clar pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic a obtinut al doilea succes de la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand categoric de Stanislas Wawrinka, scor 6-3, 6-0. Liderul mondial mai are nevoie de o singura victorie la competitia gazduita de O2 Arena pentru a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in semifinalele competitiei (6-2, 6-2 cu Berdych)

Novak Djokovic favorit unu) s-a calificat, vineri, in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins, fara drept de apel, pe Tomas Berdych cap de serie numarul sase). Sarbul a castigat Grupa A, cu trei victorii din tot atatea meciuri. In penultimul act al turneului, Nole il va intalni pe Kei Nishikori.

Novak Djokovic si Roger Federer, in finala Turneului Campionilor

Sarbul Novak Djokovic, numarul 1 mondial,si Roger Federer, numarul doi mondial, s-au calificat in finala TurneuluiCampionilor de la Londra, informeaza AFP. Djokovic l-a invins, sambata dupa-amiaza, in.

Meci de legenda la Londra: Novak Djokovic si Roger Federer lupta in finala Turneului Campionilor

Roger Federer a obtinut si el calificarea in ultimul act al Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce Novak Djokovici a obtinut primul calificarea. Federer si Djokovici se dueleaza in finala, duminica, de la ora 20. 00 ora Roman) .

Tenis: Turneul Campionilor - Ultimele rezultate

Roger Federer - Stanislas Wawrinka si Novak Djokovic - Kei Nishikori sunt semifinalele care se vor disputa sambata la Turneul Campionilor la tenis gazduit de Arena O2 de la Londra.

Roger Federer s-a retras din finala de la Turneul Campionilor

Roger Federar s-a retras din ultimul act al Turneului Campionilor, cu putin inainte de disputarea partidei, care era programata duminica, la 20.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )