Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tenis: Turneul Campionilor - Ultimele rezultate

România Liberă România Liberă,
Tenis: Turneul Campionilor - Ultimele rezultate

Roger Federer - Stanislas Wawrinka si Novak Djokovic - Kei Nishikori sunt semifinalele care se vor disputa sambata la Turneul Campionilor la tenis gazduit de Arena O2 de la Londra. continuă pe România Liberă

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Andy Murray (22:00)

Joi vor avea loc ultimele partide din Grupa B de la Turneul Campionilor. In primul meci al zilei, Kei Nishikori il va intalni pe Milos Raonic de la 16:00), iar in cel de-al doilea Roger Federer se va duela cu Andy Murray 22:00).

Tecau si Rojer au pierdut ultimul meci la Turneul Campionilor

Final de parcurs pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer la Turneul Campionilor de la Londra, unde cei doi au jucat pentru prima data impreuna.

Nishikori il trimite pe Federer in semifinale la Turneul Campionilor

Japonezul Kei Nishikori a obtinut, joi dupa-amiaza, a doua victorie la Turneul Campionilor de la Londra si continua sa spere la un loc in semifinalele competitie.

Berdych l-a invins pe Cilic la Turneul Campionilor

Cehul Tomas Berdych l-a invins pe croatul Marin Cilic, miercuri, in primul meci de simplu al zilei la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Roger Federer, demonstratie de tenis cu Andy Murray (6-0, 6-1)

Roger Federer a reusit o partida perfecta impotriva lui Andy Murray, numarul doi mondial trecand de britanic la pas, cu scorul de 6-0, 6-1. Meciul a durat doar 56 de minute si a facut parte din Grupa B de la Turneul Campionilor.

Novak Djokovic, primul finalist la Turneul Campionilor

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat, sambata dupa-amiaza, in finala Turneului Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au incheiat competitia cu o noua infragere

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut si ultima partida de la Turneul Campionilor, cei doi fiind invinsi de dublul format din Robert Lindstedt si Lukasz Kubot.

Turneul Campionilor: Milos Raonic, nevoit sa abandoneze - Locul ii va fi luat de David Ferrer

Cu toate ca nu a obtinut calificarea la Turneul Campionilor, David Ferrer va evolua in O2 Arena, ibericul urmand sa il inlocuiasca pe Milos Raonic. Canadianul a declarait forfait inainte de meciul cu Kei Nishikori Grupa B), iar niponul il va intalni pe Ferrer.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins clar pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic a obtinut al doilea succes de la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand categoric de Stanislas Wawrinka, scor 6-3, 6-0. Liderul mondial mai are nevoie de o singura victorie la competitia gazduita de O2 Arena pentru a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP.

Turneul Campionilor: Infrangere dramatica pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer cu fratii Mike si Bob Bryan

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut dramatic partida de la Turneul Campionilor disputata imptriva fratilor Mike si Bob Bryan, cei doi fiind depasiti cu 10-6 in super tie-break dupa ce au condus cu 4-0.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )