Libnet.ro
UNICEF

12:30

Turneul Campionilor: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Kei Nishikori

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Kei Nishikori

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala Turneului Campionilor sambata, la Londra, dupa ce l-a invins in trei seturi pe japonezul Kei Nishikori, scor 6-1 3-6 6-0. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in semifinalele competitiei (6-2, 6-2 cu Berdych)

Novak Djokovic favorit unu) s-a calificat, vineri, in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins, fara drept de apel, pe Tomas Berdych cap de serie numarul sase). Sarbul a castigat Grupa A, cu trei victorii din tot atatea meciuri. In penultimul act al turneului, Nole il va intalni pe Kei Nishikori.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins clar pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic a obtinut al doilea succes de la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand categoric de Stanislas Wawrinka, scor 6-3, 6-0. Liderul mondial mai are nevoie de o singura victorie la competitia gazduita de O2 Arena pentru a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP.

Novak Djokovic, primul finalist la Turneul Campionilor

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat, sambata dupa-amiaza, in finala Turneului Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor, programul zilei: Novak Djokovic vs Stanislas Wawrinka (22:00)

Ziua de miercuri programeaza la Turneul Campionilor partide din Grupa A. Astfel, Tomas Berdych il va intalni pe Marin Cilic de la ora 16:00, iar Novak Djokovic pe Stanislas Wawrinka de la ora 22:00. In competitia de dublu, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se vor duela cu fratii Mike si Bob Bryan. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Novak Djokovic este numarul unu mondial la finalul anului 2014

Sarbul Novak Djokovic a obtinut, vineri dupa-amiaza, a treia victorie consecutiva la Turneul Campionilor, asigurandu-si prima pozitie in clasamentul ATP la finalul anului indiferent de cum va termina competitia de la Londra.

Novak Djokovic la o victorie distanta de primul loc ATP la finalul anului

Sarbul Novak Djokovic este in mare forma si a obtinut a doua victorie consecutiva la Turneul Campionilor de la Londra.

Novak Djokovici, primul finalist de la Turneul Campionilor

Sarbul Novak Djokovici 1 ATP) s-a calificat in ultimul act de la Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins, sambata, pe japonezul Kei Nishikori 5 ATP).

Tenis: Turneul Campionilor - Ultimele rezultate

Roger Federer - Stanislas Wawrinka si Novak Djokovic - Kei Nishikori sunt semifinalele care se vor disputa sambata la Turneul Campionilor la tenis gazduit de Arena O2 de la Londra.

Djokovici l-a invins pe Berdych la Turneul Campionilor si ramane numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-2, 6-2, vineri, in grupa A la Turneul Campionilor, si va incheia anul 2014 pe locul 1 in clasamentul ATP. Djokovici, in varsta de 27 de.

Live Text Tecau/Rojer - Lindstedt/Kubot: 4-6, 1-1. Ultimul meci la Turneul Campionilor pentru roman

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 5, disputa, vineri, de la ora 14. 00, ultimul meci la Turneul Campionilor. Romanul si olandezul nu s-au calificat in semifinalele competitiei, dupa ce ai pierdut primele doua me .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )