Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tenis: Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Antena3 Antena3,
Tenis: Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, vineri, dupa ce a. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1, relateaza Agerpres.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1, potrivit Agerpres. Romanca s-a.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio).

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Cincinnati, dupa o revenire spectaculoasa in meciul cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 in primul set si s-a impus cu 7-5, 6-1, in meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificandu-se astfel in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Cincinnati, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Daria Gavrilova, locul 47 WTA, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa ce invins-o cu scorul de 6-3, 6-1, pe germana Annika Beck, locul 44 WTA, jucatoare venita din calificari.

Victorie fara emotii pentru Simona Halep. Romanca este in optimile turneului de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa victoria clara in fata Annikai Beck. Tenismena a avut nevoie de mai pusin de o ora pentru a se impune in fata.

Simona Halep o invinge pe Annika Beck si se califica in optimile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara probleme in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )