Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tenismena germana Angelique Kerber a castigat US Open! Acesta este al doilea titlu de Mare Slem din cariera sa

B1 B1,
Tenismena germana Angelique Kerber a castigat US Open! Acesta este al doilea titlu de Mare Slem din cariera sa

Tenismena germana Angelique Kerber este castigatoarea US Open! Sportiva a reusit sa isi adjudece al doilea titlu de Mare Slem din cariera sa, potrivit gandul. info. Kerber a invins-o in. continuă pe B1

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber a castigat US Open

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat al doilea titlu de Mare Slem din cariera impunandu-se ieri in finala US Open in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore si 7 minute, in fata cehoaicei Karolina Pliskova.

Tenis: Nemtoaica Angelique Kerber a castigat US Open

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat al doilea titlu de Mare Slem din cariera impunandu-se sambata in finala US Open in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore.

Tenis: Angelique Kerber a castigat US Open

Tenis: Angelique Kerber a castigat US Open .

Angelique Kerber, noua campioana de la US Open

Jucatoarea germana Angelique Kerber a castigat, sambata noapte, titlul la US Open dupa o finala de trei seturi contra cehoaicei Karolina Pliskova.

Karolina Pliskova si Angelique Kerber se lupta pentru trofeul de la US Open, de la ora 23:00

Aflata la prima sa finala intr-un turneu de Grand Slam, Karolina Pliskova, cap de serie numarul 10, o va infrunta pe germana Angelique Kerber, favorita numarul doi, in finala turneului de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului. Partida este programata la ora 23:00 ora Romaniei) si va avea loc pe arena Arthur Ashe.

Angelique Kerber i-a luat locul Serenei Williams in clasamentul WTA: Sa fiu numarul unu mondial a fost mereu un vis pentru mine

Jucatoarea germana Angelique Kerber a declarat, vineri, ca a visat intotdeauna sa ajunga numarul unui mondial, in tenisul profesionist feminin. Dorinta ei a fost indeplinita, dupa ce s-a calificat in finala turneului US Open, in timp ce jucatoarea americana Serena Williams a fost invinsa, joi, in semifinala.

VIDEO Cum a luptat Angelique Kerber pentru al doilea titlu de Grand Slam din cariera

Angelique Kerber si-a confirmat urcarea pe primul loc in clasamentul mondial, dupa ce a castigat finala US Open in fata Karolinei Pliskova, scor 6-3, 4-6, 6-4. Angie a incheiat meciul cu opt puncte consecutive si si-a trecut in palmares al doilea titlu de Grand Slam din cariera. Kerber a fost invingatoare si in primul turneu de Grand Slam al anului, la Australian Open. Intra in material pentru a vedea rezumatul meciului dintre Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

US Open: Angelique Kerber vs Karolina Pliskova 6-3, 4-6, 6-4/ Kerber, regina la New York

Angelique Kerber, favorita numarul doi, a castigat finala turneului US Open, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova, cap de serie numarul 10, scor 6-3, 4-6, 6-4. Jucatoarea din Germania, care de luni va deveni liderul clasamentului WTA, si-a trecut in palmares al doilea titlu de Grand Slam si al 10-lea trofeu din cariera.

FOTOGRAFIA ZILEI Angelique Kerber, noul lider al tenisului feminin

Dupa 186 de saptamani consecutive, tenisul de camp feminin are un nou lider, Angelique Kerber detronand-o pe Serena Williams. De-a lungul carierei, Angie a castigat noua turnee, fiind la un singur meci distanta de cel de-al zecelea titlu joaca finala de la US Open). Intra in material pentru a vedea o prezentare a noului numar unu din ierarhia WTA.

Angelique Kerber este noua lidera mondiala in tenisul feminin. Simona Halep la mana finalei de la US Open

Dupa 186 de saptamani consecutive pe prima pozitie a clasamentului mondial, jucatoarea Serena Williams a fost detronata de Angelique Kerber dupa ratarea calificarii in finala de la US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )