Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tenis: Angelique Kerber a castigat US Open

România Liberă România Liberă,
Tenis: Angelique Kerber a castigat US Open

Tenis: Angelique Kerber a castigat US Open . continuă pe România Liberă

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber a castigat US Open

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat al doilea titlu de Mare Slem din cariera impunandu-se ieri in finala US Open in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore si 7 minute, in fata cehoaicei Karolina Pliskova.

Tenis: Nemtoaica Angelique Kerber a castigat US Open

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat al doilea titlu de Mare Slem din cariera impunandu-se sambata in finala US Open in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore.

Tenismena germana Angelique Kerber a castigat US Open! Acesta este al doilea titlu de Mare Slem din cariera sa

Tenismena germana Angelique Kerber este castigatoarea US Open! Sportiva a reusit sa isi adjudece al doilea titlu de Mare Slem din cariera sa, potrivit gandul. info. Kerber a invins-o in.

Angelique Kerber este noua lidera mondiala in tenisul feminin. Simona Halep la mana finalei de la US Open

Dupa 186 de saptamani consecutive pe prima pozitie a clasamentului mondial, jucatoarea Serena Williams a fost detronata de Angelique Kerber dupa ratarea calificarii in finala de la US Open.

VIDEO Cum a luptat Angelique Kerber pentru al doilea titlu de Grand Slam din cariera

Angelique Kerber si-a confirmat urcarea pe primul loc in clasamentul mondial, dupa ce a castigat finala US Open in fata Karolinei Pliskova, scor 6-3, 4-6, 6-4. Angie a incheiat meciul cu opt puncte consecutive si si-a trecut in palmares al doilea titlu de Grand Slam din cariera. Kerber a fost invingatoare si in primul turneu de Grand Slam al anului, la Australian Open. Intra in material pentru a vedea rezumatul meciului dintre Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

Angelique Kerber, noua campioana de la US Open

Jucatoarea germana Angelique Kerber a castigat, sambata noapte, titlul la US Open dupa o finala de trei seturi contra cehoaicei Karolina Pliskova.

US Open: Angelique Kerber vs Karolina Pliskova 6-3, 4-6, 6-4/ Kerber, regina la New York

Angelique Kerber, favorita numarul doi, a castigat finala turneului US Open, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova, cap de serie numarul 10, scor 6-3, 4-6, 6-4. Jucatoarea din Germania, care de luni va deveni liderul clasamentului WTA, si-a trecut in palmares al doilea titlu de Grand Slam si al 10-lea trofeu din cariera.

FOTOGRAFIA ZILEI Angelique Kerber, noul lider al tenisului feminin

Dupa 186 de saptamani consecutive, tenisul de camp feminin are un nou lider, Angelique Kerber detronand-o pe Serena Williams. De-a lungul carierei, Angie a castigat noua turnee, fiind la un singur meci distanta de cel de-al zecelea titlu joaca finala de la US Open). Intra in material pentru a vedea o prezentare a noului numar unu din ierarhia WTA.

Karolina Pliskova si Angelique Kerber se lupta pentru trofeul de la US Open, de la ora 23:00

Aflata la prima sa finala intr-un turneu de Grand Slam, Karolina Pliskova, cap de serie numarul 10, o va infrunta pe germana Angelique Kerber, favorita numarul doi, in finala turneului de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului. Partida este programata la ora 23:00 ora Romaniei) si va avea loc pe arena Arthur Ashe.

Angelique Kerber, dupa ce a devenit numarul 1 WTA: Este incredibil, o zi mare pentru mine

Calificata in finala de la US Open, Angelique Kerber a mai primit o veste mare: va fi, incepand de luni, noul lider al clasamentului WTA, dupa ce Serena Williams a pierdut in semifinalele de la New York impotriva jucatoarei Karolina Pliskova. Este incredibil, o zi mare pentru mine, a punctat Angie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )