Libnet.ro
UNICEF

13:00

Teodor Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic

B1 B1,
Teodor Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic

Candidatul independent la Presedintie Teodor Melescanu si-a exprimat, duminica, optiunea electorala la o sectie de votare din Bucuresti, el spunand ca a fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris. continuă pe B1

Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, e scris foarte mic

Candidatul independent la Presedintie Teodor Melescanu a votat, duminica, in Bucuresti, el spunand ca a fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic. A fost greu de gasit numele pe.

Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, e scris foarte mic

Candidatul independent la Presedintie Teodor Melescanu a votat, duminica, in Bucuresti, el spunand ca a fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic. A fost greu de gasit numele pe.

Prezenta la vot, la ora 19:00: 48,89% la nivel national

ACTUALIZARE 20:45 *Prezenta la vot in Capitala: 48,93% Prezenta la vot, la nivel national era, la ora 19:00, de 48,89%, mai mica decat la turul intai al prezidentialelor din 2009, cand s-au prezentat la urne, pana la aceeasi ora, 49,97% dintre alegatori, judetele cu prezenta mai mare fiind Ilfov, Olt, Sibiu, Teleorman, Dambovita. *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti *Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate *Basescu: E important ca toti cei 18. 000 de romani cu drept de vot sa vina la vot, au 14 optiuni *Basescu: Niciunul dintre candidati nu seamana cu mine *Iohannis: Am votat pentru o Romanie normala *Tariceanu a votat impreuna cu sotia, insotit de fostii lideri PNL Chitoiu, Gerea si Stroe *Ponta: Dupa atata razboi si distrugere e timpul sa reconstruim *Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa *Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic.

Teodor Melescanu: Numele meu e greu de gasit pe buletinul de vot, pentru ca nu are sigla, dar asta e viata

Teodor Melescanu, candidatul independent la prezidentiale, a declarat ca numele sau e foarte greu de gasit pe buletinul de vot din cauza faptului ca nu are sigla.

Teodor Melescanu a gasit cu greu locul in care sa puna stampila pe buletinul de vot

Candidatul la prezidentiale, fostul director al SIE, Teodor Melescanu, a votat duminica dimineata in Bucuresti. La iesirea de la vot, acesta adeclarat ca numele candidatilor au fost scrise cu un font foarte mic pe buletinele de vot.

Teodor Melescanu: Sunt sanse mari sa dau voturile mele lui Victor Ponta, in turul II

Candidatul independent pentru postul de sef al statului, Teodor Melescanu, a explicat, in direct la Antena 3, ca a fost surprins de scorul Monicai Macovei, dar ca pentru restul de candidati independenti a.

Teodor Melescanu, despre imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica: Sentimentul meu este ca toata operatiunea a vizat-o pe dna Bica, nu pe dna Udrea

Fostul sef al SIE Teodor Melescanu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca s-a uitat pe imaginile in care Elena Udrea si sefa DIICOT Alina Bica apar impreuna in timpul unei calatorii la Paris si ca sentimentul sau este ca si pozele si toata operatiunea a privit-o pe dna Bica, si nu pe Elena Udrea. In toate pozele in prim plan este dna Bica, a afirmat el. Totodata, Melescanu a sustinut ca Serviciul de Informatii Externe nu are evident nicio implicare in realizarea respectivelor fotografii si ca astfel de acuzatii aduc deservicii SIE si Romaniei in ansamblul ei. Sa afirmi ca un serviciu in totalitatea lui face un complot impotriva ta este de neacceptat, a afirmat Melescanu.

Fostul sef SIE Teodor Melescanu: Declaratiile privind implicarea SIE in campania electorala, de neacceptat

Candidatul la Presedintie Teodor Melescanu, a criticat, in editia de vineri seara a emisiunii La ordinea zilei, declaratiile presedintelui Traian Basescu si ale Elenei Udrea la adresa serviciilor secrete ale.

Prezenta la vot, date preliminare ora 19:00: Peste 8,6 milioane de alegatori (47,3%), la nivel national

ACTUALIZARE 19:43 Peste 8,6 milioane de alegatori, reprezentand 47,34 % din totalul celor inscrisi in listele electorale, s-au prezentat la urne, la nivel national, pana la ora 19:00, potrivit datelor preliminare privind prezenta la vot centralizate la BEC, prezenta sub cea din 2009, care a fost de 49,9%, transmite Mediafax. *Prezenta la vot in Capitala la ora 19:00, date preliminare: 47,28% *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti *Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate *Basescu: E important ca toti cei 18. 000 de romani cu drept de vot sa vina la vot, au 14 optiuni *Basescu: Niciunul dintre candidati nu seamana cu mine *Iohannis: Am votat pentru o Romanie normala *Tariceanu a votat impreuna cu sotia, insotit de fostii lideri PNL Chitoiu, Gerea si Stroe *Ponta: Dupa atata razboi si distrugere e timpul sa reconstruim *Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa *Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic.

Sectiile de votare s-au deschis iar peste 18 milioane de romani pot participa

Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa *Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic *Corlatean: Am votat cu gandul la fratii nostri din Basarabia *Presedintele unei sectii de votare din Gorj, cercetat penal dupa ce a pierdut stampila de control Sectiile de votare pentru pentru primul tur al alegerilor prezidentiale s-au deschis, azi, la ora 07:00, fiind asteptati la urne 18. 326 de alegatori, dintre care 1. 196 in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )