Libnet.ro
UNICEF

08:00

Teodorovici, declaratii contradictorii despre impozitarea bacsisului

România Liberă România Liberă,
Teodorovici, declaratii contradictorii despre impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a revenit asupa declaratiei de luni privind obligatia cumparatorului de pizza de a merge la furnizor pentru a da bacsis. El a precizat, marti, ca obligatia de a declara bacsisul ii revine curierului,insa nu a precizat cum va primi clientul bonul fiscal, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce spune Eugen Teodorovici despre impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, referitor la impozitarea bacsisului, ca persoanele care vor sa ofere bacsis baiatului cu pizza, spre exemplu, au obligatia sa se deplaseze la acea locatie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, informeaza Mediafax.

Teodorovici: Sunt zone pe care nu putem reglementa 100% impozitarea bacsisului. Cel care primeste acasa pizza nu trebuie sa mearga el dupa bon pe bacsis, cel care livreaza trebuie sa declare

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca exista zone ale economiei in care nu se poate reglementa 100% impozitul pe bacsis, relateaza Agerpres. El a adaugat ca in Romania exista o inventivitate dusa la extrem in domeniul platirii de taxe, iar taxarea bacsisului a fost ceruta din piata.

Adrian Vasilescu (BNR): Ma indoiesc ca din impozitarea bacsisului va castiga ceva bugetul

Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul BNR, s-a aratat sceptic fata de eficienta impozitarii bacsisului. Ma indoiesc ca de aici va castiga ceva bugetul, a spus Vasilescu la duminica, la Digi 24.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )