Libnet.ro
UNICEF

13:00

Termoenergetica, dupa tragedia de la Bals: Exista un act care obliga spitalele sa asigure confortul termic din resurse proprii

Antena3 Antena3,
Termoenergetica, dupa tragedia de la Bals: Exista un act care obliga spitalele sa asigure confortul termic din resurse proprii

Tragedia de la Matei Bals, in urma careia au murit 10 pacienti, a generat o serie de reprosuri la adresa autoritatilor printre care si Termoenergetica- principalul furnizor de apa calda si incalzire in sistem centralizat, acuzat pentru frigul din saloane. continuă pe Antena3

Citu, intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa tragedia de la Bals: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta

Premierul Florin Citu spune ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost implementate in spitale dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt din luna noiembrie. intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa incendiul de vineri de la Institutul Matei Bals, in care au murit 7 oameni, premierul nu a dat un raspuns clar: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta.

Raed Arafat, dezvaluire socanta dupa tragedia de la Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful DSU a vorbit duminica seara despre efectele devastatoare de la Institutul Matei Bals, dar si despre tragedia mult mai mare care s-ar fi putut petrece. Raed Arafat a felicitat autoritatile pentru promptitudinea cu care au intervenit, declarand faptul ca au fost salvate 90 de persoane. Raed Arafat se declara multumit de rezultate in ciuda .

FLORIN CITU, DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Ma intereseaza mai mult sa vad ce s-a implementat dupa tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Florin Citu a declarat luni, referindu-se la incendiul de la Institutul Matei Bals si la masurile anti-incendiu luate in spitale, ca il intereseaza mai mult sa vada ce s-a implementat dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt.

Protest organizat de AUR la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Matei Bals. George Simion: De ce nu sunt toti romanii aici, in strada? (FOTO)

Au fost proteste, sambata seara, la Ministerul Sanatatii. Simpatizantii AUR au iesit in strada pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu dupa tragedia de la spitalul Matei Bals. George Simion.

Florin Citu: Ma intereseaza sa vedem ce s-a facut dupa tragedia de la Piatra Neamt. A existat o ancheta, a existat un plan de masuri si vreau sa vad daca acelea au fost implementate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost luate dupa tragedia de la Piatra Neamt, din noiembrie 2020. in ceea ce priveste incendiul de s.

Protest in Parlament dupa tragedia de la Bals! Deputatii PSD ii cer demisia lui Vlad Voiculescu

Social-democratii au protestat pe holurile Parlamentului. Deputatii PSD au venit cu pancarte pe care scria VOICULESCU DEMISIA si au spus ca ministrul Sanatatii trebuie sa plece dupa tragedia de la Institutul Matei Bals.

Nelu Tataru: Dupa tragedia de la Piatra Neamt, s-a facut un raport cu privire la situatia din spitale. Cum se apara Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru spune ca, dupa incendiul de la Piatra Neamt, a fost elaborata o ordonanta de urgenta care prevede posibilitatea ca spitalele sa faca reparatii cu fonduri europene, dar ca proiectul de act normativ este in continuare la guvern.

iPS Teodosie, dupa tragedia bebelusului mort: Nu vom schimba ritualul botezului! Nu ne intimidam. Nici vorba, nu se schimba nimic

Arhiepiscopul Tomisului a declarat marti, la Antena 3, ca regulile nu trebuie schimbate, dupa cazul tragic al bebelusului mort dupa botez. Procedurile apar in Sfintele Canoane, spune Teodosie, drept urmare acestea nu pot fi modificate oricum.

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )